-
Nažalost, u članku 14 st 2 govori da se "Ovjereni pristanak iz stavka 1. ovoga članka daje se za svaki postupak medicinski pomognute oplodnje, posebno s obzirom na vrstu postupka medicinski pomognute oplodnje i podrijetlo spolnih stanica, odnosno zametka".Koliko ja vidim nigdje ne piše da se ovjereni pristanak ovjerava kod javnog bilježnika.I koliko mi je poznato za svaki postukak kao što je npr operacila ili slično potreban je ovjereni pristanak ali nigdje se taj pristanak ne ovjerava kod javnog bilježnika.Da se razumjemo ja ću ovjeriti ovaj pristanak jer mi je to jedini način da idem u postupak ali koliko vidim nema koristi od jadanja već ovim putem pozivam sve vas da zajedno s menom tražite povrat novaca od HZZO-a budući HZZO pokriva troškove četiri stimulirana i dva nestimulirana postupka a u te troškove spada sigurno i ova ovjera kod javnog bilježnika .Na taj način će se sigurno prije postići svrha koju želimo jer ćemo ih primorati da nam vrate novac a netko bi za to trebao odgovarati pa će se tim prije pravilno protumačiti ova odredba koja se sada sasvim sigurno krivo tumači.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma