Citiraj iklasi prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo na kući koja je napravljena 1970 (grubi radovi) nakon orto snimke 2011 napravili još jedan kat i stavili krov. Ne znam dali ćemo imati problema prilikom legalizacije. Moram napomenuti da je kuca na moru u kvartu gdje je vecina objekata nelegalno napravljena. Mislili smo sada sve u komadu legalizirati.
Jedan od glavnih i osnovnih uvjeta za legalizaciju nezakonito izgrađene građevine jest da je ista vidljiva na digitalnoj ortofoto karti iz lipnja 2011. Vi ste gradili iza tog snimanja i ne ispunjavate osnovni uvjet za legalizaciju.

Ponavljam, cure- obratite se što prije nadležnim institucijama ili potražite pravnu pomoć kome je potrebna.
Istek roka za legalizaciju se bliži, a svi oni koji nemaju riješene imovinsko- pravne odnose rješavajte ih što prije. Nikad ne znate što budućnost nosi, a čisti papiri uvelike će pomoći da mirno spavate i vi i vaša djeca. Govorom vam iz iskustva. Veeelikog iskustva sa sudskim sporovima zbog međe i neriješenih ostavinskih, neprenešenog nasljedstva...ma mogla bih knjigu napisati šta sam svašta doživjela vezano uz sve to.