Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Legalizacija bespravno sagradjenih objekata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo micali nenosive zidove u stanu. Izgradili smo jos jednu sobu. Znam da to nije potrebno legalizirati, ali bih htjela upisati novo stanje jer u vlasnickom listu stoji stari opis stana.
    Sta je za to potrebno? Pozvati arhitekta da nacrta novo stanje i predamo na gruntovnicu ili treba jos nesto?
    Lodju smo ogradili kliznom staklenom stijenom. Ogradu nismo dirali te se i dalje koristi kao lodja. Citala sam da se to ne treba legalizirati jer nismo promijenili namjenu, dirali kvadraturu (micali zidove) niti micali ogradu. Da li je to istina?
    Je, tako je. Ukoliko ste samo zaštitili lođu od vremenskih utjecaja tako što ste postavili staklenu stijenu, ne morate to legalizirati.
    Što se tiče ovog drugog, nisam baš sigurna da je to moguće. Nisam se još srela s takvim problemom, ali mislim da ako je u projektu to npr. trosobni stan, ne možeš ti sad to preinačiti u četverosobni. Ako smo se dobro razumjele. Inače ne vidim svrhu mijenjanja stanja u gruntovnici. Kvadratura je ista. Jedino broj soba, pretpostavljam nije i to hoćeš promijeniti?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Je, tako je. Ukoliko ste samo zaštitili lođu od vremenskih utjecaja tako što ste postavili staklenu stijenu, ne morate to legalizirati.
    Što se tiče ovog drugog, nisam baš sigurna da je to moguće. Nisam se još srela s takvim problemom, ali mislim da ako je u projektu to npr. trosobni stan, ne možeš ti sad to preinačiti u četverosobni. Ako smo se dobro razumjele. Inače ne vidim svrhu mijenjanja stanja u gruntovnici. Kvadratura je ista. Jedino broj soba, pretpostavljam nije i to hoćeš promijeniti?
    Da, dodali smo sobu. Znam da ne treba ispravljati na gruntovnici, ali danas-sutra ne bih htjela imati problema zbog toga. Npr. pri prodaji i sl. Bolje riješiti odmah i mirna sam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •