Znaš li, treba li se prethodno najaviti ili je dovoljno pojaviti se? I gdje je to točno?
Znaš li, treba li se prethodno najaviti ili je dovoljno pojaviti se? I gdje je to točno?
Otišlo dvaput... sorry!
Nije potrebna prethodna najava, no ako zelis koliko-toliko udobno (citaj: sjediti) provesti tih cca sat i pol uvoda dodji barem 20-30 minuta ranije jer guzva zna biti nesnosna (tek mozda trecina onih koji dodju na uvod ostanu i na tecaju).tanja_b prvotno napisa
To ti se nalazi preko puta starog Samoborskog kolodvora i birca "Mrzla piva", 100 m od Jagiceve/jukiceve i stanice tramvaja br. 2 (no, tebi je i tako lakse pjesice, kaj ne?). Ulazi se u neugledno dvoriste kroz zardjala vrata (za njih nije odgovorna Jadranka ) i krenes u nisku dvorisnu zgradu s desne strane na kojoj imas vani oglasnu plocu, ne mozes fulati.
ja bila prije par godina, preporucujem...
guzve su stvarno bile strasne, prvi tecaj sam te jeseni propustila jer nisam uspjela uci na uvodno predavanje.
onda je kostalo manje, 1400 kn. mislim da je vrijedilo.
inace, nisam bila zadovoljna s njezinim pomocnicama ili kime vec, kad sam kasnije jednom prilikom zvala, ne zbog sebe, nego sam pokusavala dogovoriti termin za clana obitelji koji je bio u teskoj krizi, te htio ici k njoj. kako jadranka tada nije vise imala slobodnih termina, zamolila sam zenu/zene koje su se javile da mi daju neku preporuku ili slicno, obecale su i nikad vise nista.
Evo jos jedna preporuka za dr. Skaricu. Ja sam bila prije skoro 2 godine i imam super iskustva. Svakako je za preporuciti, a sad sto se 2000 kn tice meni se to ipak malo cini too much, no dobro. Sad sam mislila mami preporuciti i vidim da je uvodno predavanje bilo prije 2 dana. Da li je mozda netko bio? Ako je bila bi zahvalna na informaciji kada pocinje tecaj ...
Jel bio netko na ovojesenskom pocetnom tecaju AT-a kod dr. Skarica?
Jel bila guzva?
Ja sam jucer nakon duuugo vremena bio na jednom terminu za stare polaznike, bila je poveca guzva, jer je to bio zadnji takav termin prije praznika, a nova sezona pocinje pocetkom veljace (06.02.2007.).
Isto tako, ako nekog zanima novi pocetni tecaj, uvodno predavanje (besplatno i neobavezno) je 14.02.2007. u 19h, ulica je Bozudara Adzije na Tresnjevci, preko puta birca Mrzla piva, ulaz iz dvorista (dvorisna vrata su dosta neugledna - ide na dusu stanara iz prednje zgrade).
Sram me bilo, nisamtatek prvotno napisa
![]()
Hvala na novoj korisnoj informaciji, mislim da ću se ipak natjerati, u međuvremenu sam čula još neke preporuke za AT i sad mi je krivo da ipak nisam otišla jesenas.tatek prvotno napisa
Nemoj cekati, sto zbog tebe same kojoj ce sigurno dobro doci sve te informacije, sto zbog toga sto sve vise ljudi dolazi na tecajeve (cini mi se) pa su onda uvjeti malo-pomalo losiji (veca guzva, manje vremena za pitanja itd).tanja_b prvotno napisa