Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Krvarenje u sredini ciklusa

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Krvarenje u sredini ciklusa

Danas, 16 dc mi se događa blijedo ružićasto krvarenje..100 misli mi prolazi kroz glavu, da li je moguće da je to tzv. ovulacijsko krvarenje (nikad nisam imala tako nešto), ali pretpostavljam da mi je ovulacija bila prije 2 dana. Ništa me ne boli, ne peče, osim što ponekad "osjetim" jajnike, i to je pretpostavljam od ovulacije..Nadam se da se ne radi o menstruaciji na 16 dc :shock:, bojim se..

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma to ti nije niš; ako se ne pojačava, niš te ne boli i ako ti sljedeća menga bude normalna, onda nema panike.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam krvarila nekoliko puta na sredini ciklusa. Kod mene je bio problem krvnu sud koji je prskao nakon bolove/kontrakcije u maternici. Ali to je ustanovio ginekolog. Krvavljenje ako nije bolno i obilno nije neki veliki problem. Ako je implantacijsko (t.j. ako je doslo do trudnoce) isto je super, jer znas da se bebica zakacila za maminu maternicu. Moze da bude sve i svasta. Kao sto napisa Anki, ako se ne pojacava onda nije frka. Ja ipak preporucujem ljecnika da to vidi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Drage moje cure, hvala vam na odgovorima. Samo da vam javim da ste me smirile, a uz to nema više nikakvog traga na gaćicama, tako da sam odustala od telefoniranja ginekologu! Ma nedavno sam imala probleme s hpv-om, pa konizaciju, pa nas uz sve to vjerovatno čeka ivf..tako da valjda paničarim i pušem i na hladno.
    Citiraj Arkana10 prvotno napisa
    Ako je implantacijsko (t.j. ako je došlo do trudnoće) isto je super, jer znaš da se bebica zakačila za maminu maternicu.
    Arkana10, kad bi te dragi Bog čuo...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a kak znaš da nije? :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    a kak znaš da nije? :D
    Draga anki, bila bih luda od sreće da je. Ali racio mi govori da ipak nije jer implantacijsko krvarenje se pojavljuje najmanje 7 dana od ovulacije što bi onda značilo da sam ja imala ovulaciju 9. dan ili ranije, a to mi se ipak čini prerano. A i nemam baš nikakvih drugih simptoma (iako se cijeli dan pipam i skoro sam počela umišljati) osim podrigivanja ali to pripisujem dijetalnoj prehrani..Osim toga MM ima dosta loš spermiogram tako da sam se već pomirila da nam nema do medicine..Ali svi ti jaki i racionalni argumenti se sakriju kad navali luđačka želja da se to dogodi, pa se odjednom stvore simptomi.. ah

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

fritulica, ne gubiti nadu! živčeke u kanticu i uživancija. totalno neopterećna. moja frendica je imala spontani u 10tom tjednu; nalazi katastrofa, mužev spermiogram =0, pitali su ih kak je uopće ostala u drugom stanju.....i dok se ona jadna zamarala lošim nalazima nakon kiretaže, druga menga je kasnila...i kasnila....i sad je u 14tom tjednu :D
    tak da, kaj se toga tiče,.....uvijek ima nade!
    ja držim fige i nadam se da ćeš se što prije prijaviti na "kružoke trudnica"

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj anki kako si me digla jutros. :D Daj Bože..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja se iskreno nadam da je to to. Ne znam puno o tebe i zato sam pretpazljivo napisala da je mozda implantacijsko. Sada iskreno verujem u to.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Arkana10 !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •