Thalia, stvari su se malo izmijenile posljednjih godina, jer je sve veci pritisak ljudi na njene tecajeve tako da je i njoj sve teze planirati vrijeme (to je isto jedan od pokazatelja kvalitete).thalia prvotno napisa
Na zalost, takva guzva znaci i da ima sve vise ljudi na grupama, manje vremena ostaje za pojedinacne razgovore itd ... tako je to u zivotu. :/
Dakle, sada su tecajevi gotovo iskljucivo onakvi kako sam ja napisao (5 tjedana, svaki tjedan 2x2,5 sati). Znam da postoje i neki "ubrzani" vikend tecajevi, no oni su uglavnom rezervirani za ljude izvan ZAgreba - ako vas tako nesto zanima, to morate pitati direktno dr. Skarica.
NAkon zavrsenog pocetnog tecaja moze se ici na slijedeci stupanj ili nastaviti sa grupnim sastancima koji su sada svaki prvi i treci utorak u mjesecu od 16, 18 i 20h. (cijena 50 kn po terminu)
Sto se tice individualnih razgovora, to se naravno ugovara individualno (uz posebnu cijenu), no koliko znam za takve razgovore je veeeelika guzva. No, uvijek se isplati pitati, jer mislim da ona grupira razgovore po hitnosti pa treba vidjeti - ako vam je nekakva frka, obavezno pitajte!

Odgovori s citatom