Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: potrošnja vode

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sad si me potakla da pogledam svoj račun za vodu, btw do sad se nisam ni zapitala koliko trošimo vode. Uvijek mi se činio malo prevelik taj račun Ako sam dobro uspjela izračunati, za nekih cca. 40 dana potrošnja tople i hladne vode za nas četvero je cca. 25 kubika. Puno? Kod vas?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad si me potakla da pogledam svoj račun za vodu, btw do sad se nisam ni zapitala koliko trošimo vode. Uvijek mi se činio malo prevelik taj račun Ako sam dobro uspjela izračunati, za nekih cca. 40 dana potrošnja tople i hladne vode za nas četvero je cca. 25 kubika. Puno? Kod vas?
    Imate svoje mjerilo ili plaćaš po članu?
    Mi imamo onaj zajednički račun od holdinga gdje je pričuva .... i voda. I samo je hladna voda?
    Nama ispada da smo od 25.5. do 3.7. potrošili cca 21 kubik. Meni se čini da je to puno.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nemamo svoje brojilo, plaćamo po članu. A ovo ti je račun od 28.5. do 5.7., ukupno 14,55 hladne vode za nas četvero, i 11,09 tople. Kod vas 21 kubik samo hladne ili oboje? Mi isto imamo onaj zajednički račun od holdinga.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nemamo svoje brojilo, plaćamo po članu. A ovo ti je račun od 28.5. do 5.7., ukupno 14,55 hladne vode za nas četvero, i 11,09 tople. Kod vas 21 kubik samo hladne ili oboje? Mi isto imamo onaj zajednički račun od holdinga.
    21 kubik hladne.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A ova cijena vode ti je od 1.3. 2012.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A ova cijena vode ti je od 1.3. 2012.
    Jučer mi je stigao račun za 7. mjesec i veći je za cca 80 do 100 kn nego dosadašnji. Tako i svekrvi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •