Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: potrošnja vode

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    zivimo u kuci, racun za prosli mjesec je iznosio 113,49 kn. 4 nas je u kuci i svakodnevno se tusiramo, zaljevamo travu, peremo u perilicama sudje i robu.
    ajde pogledaj koliko kubika trošite mjesečno.

usput, od kad je ova cijena od 13,50 kn po kubiku?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    ajde pogledaj koliko kubika trošite mjesečno.

usput, od kad je ova cijena od 13,50 kn po kubiku?
    potrosili prosli mjesec 11 kubika.

ali vise ne zivimo u gradu zagrebu.
    neko je pitao koja je procedura za ugradnju svog vodomjera. dok sam zivjela u zgradi to je pred kraj bilo aktualno. trabalo se sloziti vise od 50% stanara, ali je dobro imati na svojoj strani i predstavnika koji bi to gurao kao interes ulaza/zgrade.
    probelm zna biti i to da stan nije na jednoj tzv. vertikali, sto bi je bio slucaaj kod nas. mi smo u tom stanu bili povezani na dvije vetrilkale. sto znaci da bi trebali i dva vodomjera. troskovi za sve to bi bili ako se dobro sjecam izmjedju 1500-2000 kn mislim po vodomjeru od vodovoda.
    ne znam da li su ugradili ali nadam se za dobrobit svih da jesu. jer mi smo znali placati i do 450 kn mjesecno vodu. znala sam biti tako ljuta za te racune. zato sad znam svaki racun vode koliki nam je i znam da nikad nismo potroslili vise od 16 kubika. u mjesecu kad smo punili bazen za klince.
    razumijem tvoju fustraciju s tom vodom, jer meni je taj plavi racun strasno isao na zivce i znali smo placati mjesecno vodu vise nego struju i grijanje ljeti zajedno, a samo smo se tusirali i prali sudje/robu. sad zaljevam travu imam iste higijenske navike, a voda mi nije vise trn u oku.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Btw, sto se tice cijene kubika vode, ako sam dobro shvatio, dio zagreba i dio gorice se snabdjevaju sa istog vodocrpilista. No u zg je kubik preko 13 kuna a u gorici 8. Zanimljivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •