potrosili prosli mjesec 11 kubika.
ali vise ne zivimo u gradu zagrebu.
neko je pitao koja je procedura za ugradnju svog vodomjera. dok sam zivjela u zgradi to je pred kraj bilo aktualno. trabalo se sloziti vise od 50% stanara, ali je dobro imati na svojoj strani i predstavnika koji bi to gurao kao interes ulaza/zgrade.
probelm zna biti i to da stan nije na jednoj tzv. vertikali, sto bi je bio slucaaj kod nas. mi smo u tom stanu bili povezani na dvije vetrilkale. sto znaci da bi trebali i dva vodomjera. troskovi za sve to bi bili ako se dobro sjecam izmjedju 1500-2000 kn mislim po vodomjeru od vodovoda.
ne znam da li su ugradili ali nadam se za dobrobit svih da jesu. jer mi smo znali placati i do 450 kn mjesecno vodu. znala sam biti tako ljuta za te racune. zato sad znam svaki racun vode koliki nam je i znam da nikad nismo potroslili vise od 16 kubika. u mjesecu kad smo punili bazen za klince.
razumijem tvoju fustraciju s tom vodom, jer meni je taj plavi racun strasno isao na zivce i znali smo placati mjesecno vodu vise nego struju i grijanje ljeti zajedno, a samo smo se tusirali i prali sudje/robu. sad zaljevam travu imam iste higijenske navike, a voda mi nije vise trn u oku.
Btw, sto se tice cijene kubika vode, ako sam dobro shvatio, dio zagreba i dio gorice se snabdjevaju sa istog vodocrpilista. No u zg je kubik preko 13 kuna a u gorici 8. Zanimljivo.