-
ja sam isla tako s djetetom od nekih 8 mjeseci na put. jos i nije bila frendica sa mnom, nego sama. tj. bile su neke frendice, ali su bile smjestene u drugom dijelu grada i sve solo pa se bas i nismo druzile tamo. uzela sam maramu, a za boravak tamo sam imala kolica na raspolaganju. sjedalicu nisam nosila.
pelene sam kupila jednokratne, pa di bi to sve nosila.
sad je mm otisao s djetetom na put izvan hr, i ja sam ovjerila izjavu o suglasnosti da se slazem da putuju. ja sam trebala tu izjavu i
primarno iz nekih drugih razloga, a ovo je bilo samo dodano, tako da ne znam je li obavezno (isto se prezivaju)
super mi je bilo putovanje s tako malom bebom, ne bi uopce bilo stresno da nismo bili smjesteni daleko od centra i tako nekih zanimljivosti.
dijete je sve dobro podnijelo, ali se tocno vidjelo da je jako sretan kad smo se vratili doma, ko zna sto si je ta mala glavica mislila kad smo putovali (a nije da smo cijelo vrijeme prije toga sjedili doma, bili smo do tada vec u 8 ili 9 drzava, i na moru i svugdje, ali uvijek autom i ja i mm zajedno s njim)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma