Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: posao dadilje, što to točno znači?! i kako odabrati dadilju za svoje mališane?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa kak nisi?

prvo je topic otvorila dadilja koja se pametno kroz uputstva o tome što bi jedna Mary Poppins sve trebala i mogla izreklamirala i ponudila svim mamama koje znaju čitati između redaka(i kojima ne smeta im djeca počnu pisati lijevom rukom)

Onda se javila jedna druga dadilja nezadovoljna svojim trenutnim radnim statusom i razbila koncepciju otvaračici topica

pa su se počele javljati mame koje su ne sušta već stopostotna suprotnost onoj vrsti roditelja na koje se upozoravalo u uvodnim postovima,

pa se dadilja uzrujala do te mjere da je spočitnula mami koja zove dadilju kući dva puta po dvije minute da nema pametnijeg posla na poslu kad može tako zivkati

i tako dalje, i tako bliže, a pouka ovog i svih sličnih topica na tu temu koje sam pročitala stane u dvije riječi, koje su alfa i omega :video nadzor

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mislim da bi vama trebao biti postavljen video nadzor na poslu, pa da se vidi koliko efektivnog rada imate u toku jednog dana, jer provjeravajući svoje dadilje i nadgledajući ne znam kako stignete biti skoncentrirani na svoj posao. Od vaše silne brige za svoje dijete, ne morate omalovažavati druge. Ne znam kako su vaše mame Vas odgojile bez video nadozora i stalnih zivkanja. Ovdje se ne radi o brizi nego o dokazivanju nečijeg ega. Svoje frustracije radije liječite negdje drugdje, a ne na ženama koje pošteno rade svoj posao. Šteta što nas takve žene-majke malo više ne zastupaju u ovoj državi, jer onda bi bilo dovoljno vrtića, igraonica i škola za posebno nadarenu djecu pa se nebi trebale mješati sa sirotinjom od kojima vam se diže kosa na glavi. Želi Vam uspješan radni dan i bezbrižno nadgledanje Vaše dadilje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •