Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: posao dadilje, što to točno znači?! i kako odabrati dadilju za svoje mališane?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Početno

Kada nadjem posao moje djete čuvati baka, jer ja svoje djete nedam nikom kome ne vjerujem , a ne vjerujem ni vrtiću ,a ni dadiljama, dok god mi djete nemože reći šta je radilo s nekim neće biti ni sa kim meni nepoznatim, opcija su samo bake, jer njima vjerujem, iskreno bake ne provjeravam kada su s malenom, ali druge bih itekako provjeravala , ali ne samo zvanjem, ima još načina da se provjeri dadilja osim da nekoga zoveš,

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj žena majka i kraljica prvotno napisa Vidi poruku
    Kada nadjem posao moje djete čuvati baka, jer ja svoje djete nedam nikom kome ne vjerujem , a ne vjerujem ni vrtiću ,a ni dadiljama, dok god mi djete nemože reći šta je radilo s nekim neće biti ni sa kim meni nepoznatim, opcija su samo bake, jer njima vjerujem, iskreno bake ne provjeravam kada su s malenom, ali druge bih itekako provjeravala , ali ne samo zvanjem, ima još načina da se provjeri dadilja osim da nekoga zoveš,
    Svašta! A što s onom djecom koja nemaju bake ili npr. što s mojom djecom jer ja još trebam organizirati i čuvanje za nepokretnu baku?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •