-
trampolina, ma nije ti to nikakva mudrost. Samo najprije nađi koja je od tri točke na vrhu mekana, probuši je nečim špičastim i iscijedi kokosovo mlijeko u čašu. Možeš to koristiti ili baciti.
Onda lagano čekićem lupaj uokolo, po sredini, dok ne pukne. Kora je debljine oko 5 mm. Meni obično pukne popola.
Onda odvoji unutarnji bijeli dio od te kore. Unutarnji dio mora biti sniježno bijel i finog mirisa. Nekad se dogodi da nije tako, onda baci sve.
Zatim narežem na trake i oštrim nožem oljuštim onu tanku smeđu koru. I jedeš! Al' mi rastu zazubice pri pomisli na taj savršen okus.
Prijatno vam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma