Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
evo još jedne u klubu!
zapravo, nizak tlak mi i nije toliki problem otkako sam se stvarno navikla da puuuno tekućine (vode) pijem!

ali često mi se u zadnje vrijeme desi da se baš jako slabo osjećam, izmjerim tlak i skužim da su mi previše blizu tlakovi (tipa da je 20 razlike među njima) + srce tada tuče prilično (cca 110/min)
ima koji lijek za to? zanima me i instant rješenje - šta pomaže kada se to već desi, da se stanje popravi, ali i generalno - kako izbjeći takve situacije?
Evo ja sam imala i samo 10 razlike između 2 tlaka meni je pomoglo to da sam legla i dignula noge u zrak pod kutom od 90 tako su mi rekli sa hitne i piti tekućine i slano dok se to ne izbalansira, meni je godinama bilo dosta takvih situacija jednom sam se i srušila na koncertu i nitko mi nije došao u pomoć jer su mislili da sam pijana. Kako to spriječiti pa ne znam ja sam napisala nekoliko postova gore pa pogledaj, nisam sigurna jel to baš zbog toga ili sam tada bila mlađa pa sam više osjećala tegobe uglavnom već mi dugo nije bilo tako loše. No da i po vrućini baš ne izlazim van ako ne moram i pogotovo izbjegavam dugo stajanje vani na vrućini