Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Trudnoća i porodiljni dopust

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Trudnoća i porodiljni dopust

Drage mame molim pomoć.. 02.07 mi je počeo porodiljni,a zaposlena sam na ugovor na odredeno i sad me zanima sljedeće:
    ugovor mi istekao 31.07. i nisu mi ga produžili pa me zanima kome se ,moram prvo obratiti burzi ili na hzzo? i dali netko zna kolika će mi naknada bit pošto mi je plaća bila 2500kn a u radnom sam odnosu već godinu i pola kod istog poslodavca..Hvala vam unaprijed

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moraš se javiti i na burzu i na hzzo u roku od max 30 dana da bi ostvarila sva prava.
    Naknada za nezaposlene je 1663 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pozdrav svima,

prva mi je trudnoća pa trebam pomoć. 2.8. otvaram porodiljni ( 45 dana prije poroda ) a cijeli 7 koristim godišnji odmor.
    Na pregled sam naručena 7.8. Nije mi ništa ginekolog rekao da li to ima veze što ja dolazim kasnije na pregled- pretpostavljam
    on otvara porodiljni s tim datumom 2.8. ali mene zanima kada je moram otići na hzzo odnijeti papire i kada moram u firmu po r1
    obrazac i njima donijeti neki dokaz da sam na bolovanju?

Hvala

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Mare1985 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

prva mi je trudnoća pa trebam pomoć. 2.8. otvaram porodiljni ( 45 dana prije poroda ) a cijeli 7 koristim godišnji odmor.
    Na pregled sam naručena 7.8. Nije mi ništa ginekolog rekao da li to ima veze što ja dolazim kasnije na pregled- pretpostavljam
    on otvara porodiljni s tim datumom 2.8. ali mene zanima kada je moram otići na hzzo odnijeti papire i kada moram u firmu po r1
    obrazac i njima donijeti neki dokaz da sam na bolovanju?

Hvala
    7.8. ćeš dobiti papir od otvaranju rodiljnog (x2), s tim papirom ideš u firmu, oni zadržavaju jedan primjerak i daju ti ER-1, te sve to skupa s popratnim stvarima (kopija osobne, tekućeg, zdravstvene) nosiš na HZZO

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    7.8. ćeš dobiti papir od otvaranju rodiljnog (x2), s tim papirom ideš u firmu, oni zadržavaju jedan primjerak i daju ti ER-1, te sve to skupa s popratnim stvarima (kopija osobne, tekućeg, zdravstvene) nosiš na HZZO
    Puno hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •