-
I mi sma friško bili na Srebrnjaku, i mene je zgrozila pašteta za doručak (a dijete mi 2 tjedna ranije imalo otok usne od 1 fete šunke).
Sve skupa mi je dojam da je sve na traci.
-
Kao majka djeteta koje je friško odležalo 4 dana na Srebrnjaku priključujem se ovoj temi. Naime djevojčica nam je tek navršila mjesec dana no kako smo svi u obitelji u ovo zimsko vrijeme pokupili neku virozu (kašalj i šmrcanje) tako se i ona razboljela. Pedijatrica nas je uputila na Srebrnjak iz sigurnosnih razloga budući da je bebica jako mala. Kad smo došli na hitnu dočekala nas je jako ljubazna sestra koja nas je uputila na laboratorij. U laboratoriju je doktorica bila ok i pristupačna dok je malenoj istitskivala kap po kap krvi za milijun nalaza koje treba napraviti. Nakon toga smo čekali dosta dugo na pregled jer je doktor bio u viziti. Samo da napomenem da doktor na hitnoj obavlja preglede po hitnosti a ne po redu kako ste došli. Stoga oboružajte se strpljenjem jer vjerujem da svakom roditelju je njegovo dijete prvo i teško je objasniti da ima i djece koja su u puno gorem stanju od njegovog djeteta. Kad nas je doktor izrešetao sa standardnim pitanjima poput onih kakva je bila trudnoća i ima li u obitelji nekih težih bolesti kratko joj je poslušao pluća i rekao nam da moramo obaviti RTG pluća te da ćemo dijete i ja (majka dojilja) ostati u bolnici. Meni je osobno najgora stvar u bolnici bio RTG. Tjeraju te da posjedneš dijete ???? od mjesec dana na metalni stolac. MM joj je rukama pridržavao trup dok sam joj ja natezala ruke iznad glave i pridržavala glavicu. Uz to nemreš slušati kako mala urla cijelo to vrijeme. Nakon toga smo upućeni na odjel gdje su se sestre inače jako ljubazne zgrozile zašto doktori govore majkama da ostaju u bolnici sa svojom djecom kad nema mjesta u apartmanima. Na svu sreću pronašli su jedan apartman no ne na odjelu intenzivne njege. I tako smo provele nas dvije 4 dana. Sestre na intenzivnoj njezi su bile jako ljubazne i drage. Kad bi mala zaspala otišla bih u svoju sobu da se malo odmorim,a one bi me na mobitel zvale kad bi se bebica probudila da je dođem hraniti. Brinule su se maksimalno za djecu i prema roditeljima su se dobro odnosile. Doktori su bili ok iako ih rijetko vidiš. ujutro su obavili preglede i davali informacije o djetetu. Kad smo odlazili sestra nam je detaljno objasnila kako davati terapiju djetetu i doktorica spremno odgovarala na naša pitanja. Ja imam samo riječi hvale za ovu bolnicu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma