Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: komplikacije u trudnoći i potrebna dokumetacija

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno komplikacije u trudnoći i potrebna dokumetacija

Bok cure,
    Imam pitanje koje se tiče moje prijateljice. Bojim se savjetovati joj nešto da ne bi pogriješila pa molim one sa sl. iskustvom da nam pomognu.

Radi se o slijedećem, prijateljica mi je na kompikacijama od prošlog mjeseca i predala je dokumentaciju u hzzo za prošli mj. Prije toga je radila samo mjesec i pol.
    Za tekući mjesec (osmi) je išla liječniku opće prakse radi doznaka, jer joj na ranijoj potvrdi o bolovanju stoji bolovanje do 31.07. ali pa su joj rekli da dođe krajem osmog mj. za taj mjesec.
    Njoj sad nije jasno tko produžuje komplikacije da li je dovoljno da sa paririma od ginek. krajem mj. ide liječ. opće prakse te da on poveže bolovanje za taj mj. ili će kompikacije produžiti komisija, a na njihovu preporuku doznake pisati liječnik opće prakse pa s tim u hzzo. Praktički sad se ona boji da cijeli mjesec prođe a da nema dokum. za bolovanje. Inače zaposlena je na određ. vrijeme do 01.09.
    Molim ukoliko imate iskustva, savjet za cjelokupnu putanju od otvaranja kompl. do porodiljnog jer joj porodiljni počinje 24.08. Hvala.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nek ode 23.08. kod opceg po doznake. Zatvorit ce joj komplikacije i otvoriti rodiljni.

Obzirom da je od 01.09. nezaposlena, nek se javi na hzzo da promjeni osnovu osiguranja i na burzu radi utvrdjivanja eventualnih prava.
    To mora napraviti u roku od 30 dana!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Hvala puno, ja sam joj isto savjetovala ali njoj nije jasno da li za osmi mj., odnosno do 23.08. komplikacije rješava komisija ili je dovoljno sa papirima liječnika opće prakse rješiti bolovanje i predati za osmi na hzzo.
    Hvala unaprijed, baš mi ju je žao, strašno se nervira, a suprug joj rješavao dokumentaciju i njemu ili nisu dobro objasnili ili on to nije razumio. Pozzz

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako ce trebati komisija, to ce rijesiti lijecnik opce prakse.
    Ona samo mora paziti na datume i OBAVEZNO rijesiti prijavu na hzzo i burzu u roku od 30 dana nakon isteka ugovora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •