Pitanje je zelite li dijete ili ne.Bit cu gruba,kod pasa i macaka je bitno da su iz dobrog legla i da se prati genetsko porijeklo u zelji za sto boljim izdankom,zasto je gentika toliko bitna kod zelje za djetetom?Meni je totalno neobicno da se ljubav moze pruziti samo svom genetskom izdanku i nikome drugome?Razumijem da su ljudi kojima je donacija opcija zbunjeni i trebaju informacije i zato je ovaj topic dobar,ali mi je cudno kad ovaj "tata"kaze da bi ga zaboljelo kad bi mu cestitali rodjenje djeteta i sl.Pokusavam razumijeti,ali ono sto vidim je samo nizak prag samopouzdanja.Vjerovatno ne biste rekli da je dijete zaceto doniranim stanicama,pa se boji osjecaja zivota u "lazi" pred sobom i drugima.To nije laz,to je vas osobni izbor i uspjeh i cisto privatna stvar.Vjeruj mi "tata", apstrakcije koje te sada muce padaju pljuskom u vodu kad ugledas svoje dijete.Da,svoje dijete.Previse kalkulacija samo te udaljava od cilja.Ne mozes razumski dokuciti sada sto ces osjecati kad dobijes to dijete.Ali vjeruj mi,ukoliko volis svoju dragu svim srcem i zelis dati jos ljubavi,to dijete ce biti vasa kruna.Bit ces najsretniji muskarac na svijetu.
Zelim da se javi koji muskarac pa da potvrdi ove moje rijeci.Oprostite na ostrom uvodu,pisano je sve bez losih namjera.