Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
... neke statistike kazu da je svako peto dijete "podmetnuto"
Da, tu ima istine. Meni je cak moj ginekolog rekao (ne znam da li je to bio savet ili sta vec), kao pa jel ja mislim da su nase bake radjale decu samo od nasih deka, kad bi se uradile analize, ustanovilo bi se da dosta njih nije od onih roditelja za koje misli da su njegovi... Sta reci

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
...Meni su vise upitne genetske bolesti na koje se ne testira osobe koje daruju stanice (sizofrenija i slicno). Mislim, nema garancije da ce dete iz vlastitih stanic biti u potpunosti zdravo, ali ipak... A koliko sam citala je bila i afera u inostranstvu (misli da u Danskoj) u kojoj nisu material testirali, pa su se radjala bolesna deca, pa cak ni nakon toga nisu odmah obustavili oplodnju sa tim materialom, sto je meni osobno ogroman propust.
I ja se plasim te genetike, mislim vezane za razna oboljenja, jer ima dosta propusta i oko toga. Ja sam nesto trazila po internetu oko tih banaka doniranog materijala, i onda sam negde naletela na taj obrazac koji su u obavezi da popune ti donatori. Nekako mi to deluje tako nepotpuno, bez mnogo informacija. Pa oni tu mogu da stave bilo sta sto nije istina, koliko ce izistinjski biti provereni, a mozda i to zavisi od banke do banke, verovatno nije isto kod svih.