Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: 101 pitanje u vezi donacije

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

neznam jesmo li spomenuli u ovoj raspravi, a to je i moje misljenje, da je muska donacija teza
    kod zenske donacije kad zatrudnis, imas potpuno isti put ko da si zatrudnila na zadnjem sjedalu moga aauta aaaa na vrhuncu svoje plodnosti, jedino sto je taj početni bioloski faktor koji ti nedostaje, nije tvoj, nego NN cehinje
    zatrudnis, iscekujes svaki uzv i sve ostalo sto ide uz trudnocu i na kraju rodis to malo cudo i nemas apsolutno nikakvih dvojbi da je tvoje, tako ja gledam na zensku donaciju
    kod muske je stvar definitivno drugacija, opcenito su muskarci nekako u MPO stavljeni u poprilicno podcijenjen polozaj davaoca sperme, a kod muskog faktora neplodnosti zna biti i poprilicno bolno, na stranu sto nekako mislim da veliki broj muskaraca svoju neplodnost nekako povezuju s velicinom pise,izmedu ostalog, i ocito oni to sasvim drugacije dozivljavaju
    s te pozicije marginalizirane stranke u postupku, naravno to nije svugdje tako, vjerojatno je tesko prihvatiti da ni taj mali doprinos ne mozes dati, a i tu se jos uvijek provlaci ono musko prenosenje gena, pa im je sigurno super tesko
    mislim da tu muskarci bivaju stavljeni u situaciju da preispitaju sami sebe na vise razina, a kako su nauceni kakti ne pokazivati osjecaje, zna biti uglavnom tesko "pogledati se u oci" i reci npr. kako cu ja zivjeti s tim jer ce neko saznati da ja neko faca nisam u stanju "napraviti" dijete
    malo sam se raspisala pa oprostite
    Posljednje uređivanje od Ona koja nije pisala : 27.02.2013. at 17:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •