Sve je počelo još u 11 mjesecu, činilo se samo prehlada, bistra tekućina iz nosića je požutila, kašalj i temp- dobili cedax (antibiotik) i bisolex.
Temperatura prošla, kašalj također...nos i dalje curi...stalno čistimo sa aqua maris-uvijek isto.
Opet piskutanje na plućima, kašalj, pun šlajma...u siječnju Klavocin- sve se malo smiruje,ali ne prolazi. Nos i dalje curi, žuto-zeleno, kašalj, malo suhi onda opet produktivni, stalno lagana opstrukcija na plućima, nema temperature. Prije 3 dana kašalj se pretvara u hroptanje, nikako ne može iskašlajti, ujutro kad seprobudi jedva dođe sebi od kašlja. Bili smo kod pedijatrice na inhalacijama. I na kraju mu je ipak dala Sumamed-dakle trći antibiotik od studenog.
Ivan je živahan i na njemu se uopće ne vidi da je bolestan (jedino dok je imao temperaturu nije bilo tako)
Još imamo i atopičnu kožu.
Budući da smo i ja i MM alergičari, a ja sam u ranom djetinjstvu imala i kronični bronhitis-astmatični, a dan danas ima i kronični sinusitis sve mi se čini da se prošlost ponavlja.
Ima li neko neki dobar savjet, kamo otići, kome se još obratiti, što možemo mi doma učiniti za njega- kako i s čime inhalirati...
svaki savjet je dobrodošao! :?