Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: opet na antibiotiku!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno opet na antibiotiku!

Sve je počelo još u 11 mjesecu, činilo se samo prehlada, bistra tekućina iz nosića je požutila, kašalj i temp- dobili cedax (antibiotik) i bisolex.
    Temperatura prošla, kašalj također...nos i dalje curi...stalno čistimo sa aqua maris-uvijek isto.
    Opet piskutanje na plućima, kašalj, pun šlajma...u siječnju Klavocin- sve se malo smiruje,ali ne prolazi. Nos i dalje curi, žuto-zeleno, kašalj, malo suhi onda opet produktivni, stalno lagana opstrukcija na plućima, nema temperature. Prije 3 dana kašalj se pretvara u hroptanje, nikako ne može iskašlajti, ujutro kad seprobudi jedva dođe sebi od kašlja. Bili smo kod pedijatrice na inhalacijama. I na kraju mu je ipak dala Sumamed-dakle trći antibiotik od studenog.
    Ivan je živahan i na njemu se uopće ne vidi da je bolestan (jedino dok je imao temperaturu nije bilo tako)
    Još imamo i atopičnu kožu.
    Budući da smo i ja i MM alergičari, a ja sam u ranom djetinjstvu imala i kronični bronhitis-astmatični, a dan danas ima i kronični sinusitis sve mi se čini da se prošlost ponavlja.
    Ima li neko neki dobar savjet, kamo otići, kome se još obratiti, što možemo mi doma učiniti za njega- kako i s čime inhalirati...
    svaki savjet je dobrodošao! :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Srebrnjak?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pitala sam pedijatricu za srebrnjak, kaže da nema potrebe, da nalaz na plućima nije takav da bi trebali ići tamo, ali ako i sad ne bude bolje tražit ću uputnicu definitivno!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    Pitala sam pedijatricu za srebrnjak, kaže da nema potrebe, da nalaz na plućima nije takav da bi trebali ići tamo, ali ako i sad ne bude bolje tražit ću uputnicu definitivno!
    odi tamo

popodne ,pa će te primiti i bez uputnice

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sakako ćemo otići...
    Hvala na odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke