Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Decluttering dječjih igračaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Moji su takvi smećari da to svijet nije vidio. Tuku se za ostatak role, ono kad potrošiš ubrus ili wc papir, i onda od toga proizvode puške, dalekozore... i sve to čuvaju. A sinko je fakat kreativan, i kad od tih rola, dijelova boca i nađenih objekata složi bazuku, nemreš nego stavit u igračke. Troše selotejpa kao da vode ured. I tako stalno proizvode... i ne daju si reć da je to smeće. Sad sam sve hitila, stavila atraktivne kutije, izložila na veliku i policu (dobio konačno policu, do sad smo trpali po onim kutijama za pod, nama to nije baš bila dobra opcija), istaknula najbolje, prave igračke i igre i nadam se da ću ga odvratiti, i malenu, od smećarenja u tolikom obimu... morat ću nekako tu kreativnost silnu sabiti u neke okvire, tipa jedna instalacija tjedno, fotkati i adio mare. Nek rade, lijepe, ali moraju i oni vidjet da toga mogu imat štojaznam - nekoliko... moj sin je maketar u duši, taj mora ić na maketarenje, a uskoro bi mogao i stolarit za ozbač

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Moji su takvi smećari da to svijet nije vidio. Tuku se za ostatak role, ono kad potrošiš ubrus ili wc papir, i onda od toga proizvode puške, dalekozore... i sve to čuvaju. A sinko je fakat kreativan, i kad od tih rola, dijelova boca i nađenih objekata složi bazuku, nemreš nego stavit u igračke. Troše selotejpa kao da vode ured. I tako stalno proizvode... i ne daju si reć da je to smeće. Sad sam sve hitila, stavila atraktivne kutije, izložila na veliku i policu (dobio konačno policu, do sad smo trpali po onim kutijama za pod, nama to nije baš bila dobra opcija), istaknula najbolje, prave igračke i igre i nadam se da ću ga odvratiti, i malenu, od smećarenja u tolikom obimu... morat ću nekako tu kreativnost silnu sabiti u neke okvire, tipa jedna instalacija tjedno, fotkati i adio mare. Nek rade, lijepe, ali moraju i oni vidjet da toga mogu imat štojaznam - nekoliko... moj sin je maketar u duši, taj mora ić na maketarenje, a uskoro bi mogao i stolarit za ozbač
    A meni bi bilo više žao eliminirati te kreativne igračke nego ove "prave".
    Istina, i ja sam hrčak, skupa s mm-om i djetetom. Čuvamo čak i one igračkice što smo napravili od tijesta Bacati ne volim, nekad bacim potpuno uništene igračke ali i ja često razmišljam moće li se to još nekako iskoristiti a kad sam imala igračaka viška uvijek sam ih vrlo lako poklanjala preko foruma, tako mi je srce bilo na mjestu. Istina, tada je dijete još bilo malo pa nije bilo potrebno uvjeravanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •