najvaljen im je uskoro, tocnije kad se vratimo sa svih odmora.
moji imaju sobu od 15.10 m2 u kojoj su samo igracke. sortirane. ali sad smo vec zaguseni
ja obozavam one drvene vlakice s drvenim tracnicama, ali realnost je da se s njim vise ne igraju. to im je fora, kad sam ljuta ili tuzna onda sastave tracnice i zovu me na igru. ali njima to nije zabavno (sem posvadjati se ciji ce vlakic biti dulji)
balerina ima nevidjene spospbnosti nagomilavanja smeca. prije cca. 15-tak dana sam silom prilika morala pocistiti tu sobu i naci igracku koju je njihov prijatelj kod nas zaboravio i na neke stvari me uhvatila mucnina. dakle u jednom loncu frajla je dodala malo vode, playdoh i jos onu Hubab buba zvaku, za koju nisam ni sanjala da je ima (neko joj je to poklonio, jelte kad su dolazili k nama). i ta smjesa se nalazi u loncu i krcka na spaheru :LOL:
jedna loptica hopsica je prgrizena na pola jer je imala nesto u sredini pa je curu zanimalo sto je to . OK djete mi ima istrazivacki duh, ali onda baci, jer to vise ne hopsa. uglavnom takvih stvari ja bi rekla smeca se nakupi, a sve im je vrijedno.
slikovnice cuvamo odne jos krpene, jer kad nam dodje neka beba da imamo (di samo skupe te izlike ).
neke stvari sam dobila da diram, jer ako se predomislim i budemo imali jos jedno djete oni mole da to obavezno ostane. i tako imamo i kutiju za djete koje za sad sam uvjerena nece doci.
no ja sam cvrsta pri tome, da cu malo procistiti. to sam napravila vec jednom, stvari sam odfurala u vrtic i svi su sretni bili.

na ovo jadrankino mogu reci, svi smo milslil tako, ali kad se to razmili do neslucenih razmjera, pa kad stanes u jednom danu na nesto sitno (Lego kockicu, playmobil koplje ili pak princezinu tortu......) svaki put ce sama sebi opsovati i pozeljeti da ih ima manje

i jos nesto da dodam, ne cistim i ne bacam bez njih, ali auti bez kotaca bacam (bez obzira na to sto su kvalitetni bili, balerina je jedno vrijeme skidala gume sa svih, pri tome neke je i ostetila, jer se nisu dali)