Ja kao i mamash - uspijemo se nekako dogovoriti. Kad smo kretali na Krk u lipnju, bio je deal da ono što se doniese ovamo, ne vraća se u Zg. Tako je sama zapravo napravila redukciju. Samo za nekoliko ''najdražih'' smo se dogovorile da se mogu vratitii (mini svijetovi i barbike i još nešto ako se predomisli a da stane u torbu za dječja kolica. Tako ona nije imala osjećaj gubitka, pa se lakše oprostila. U Njivicama imamo ovew godine postavljen kontejner za skupljanje igračaka i odjeće za one koji nemaju - to nam je važno, ali nismo tako puno ubacivale ovog ljeta jer plišance daje jednog po jednog svim gostima s bebama. To joj je veća fora. Ostalo nam ih je pola kutije. Plastikarije i slično su vani pa se svi gosti igraju, i kuhinjica koja je meni bila zanimljivija nego njoj, tako na kraju sezone dio bacimo, a dio ostavimo za iduću. U tu dvorišnu škrinju ide sve što mogu koristiti svi i što ''nema veze ako se potrga'' ali ga se još nije spremna riješiti potpuno i zauvijek. Taj sistem imamo zadnje dvije godine. Zbilja ne znam kako se sve to brzo nakupi, ali je svaka igračka imala svoju svrhu, ona koja nije - nestala je odmah.