lola3 prvotno napisa
Molim vas pomoć. Beba ima 13 dana, rođen je s 3870 grama, bili smo u rodilištu u rooming inu, lak porod. Od početka stalno na sisi, po danu gotovo stalno, po noći spava 2-3 sata u komadu.Nemam ragade, sestre kažu mlijeka ima. Dijete posisa dvaput pa zaspi, stalno ga budim, mijenjam položaje, umivam, ništa ne pomaže, malo posisa pa zaspi. Bude i po dva sata na sisi s tim spavanjima između koja traju po 5 minuta. Zadnjih pet dana ima jednu stolicu na dan, obilniju, piški dovoljno. Kad duže spava dojke mi se napune, osjećam napetost, sisanjem ona popušta. Na izlasku iz rodilišta je imao 3640, a jučer kad ga je patronažna vagala 3650. Prvo dijete je također bilo uspavano, ali sam imala i ragade i nakon 18 dana je skoro dehidriralo. Sad sam zabrinuta jer sam ovaj put odlučila ništa ne prepustiti slučaju, bila sam i na rodinom tečaju, zvala SOS telefon, ali mi se čini da idem prema istom. DO sad sam bila opuštena i govorila da nije bitna kilaža, ali što dalje vrijeme teško je ostati opušten...