Ima li netko preporuku: kamo odnijeti na popravak CD-player (aiwa) koji nas ozbiljno zafrkava, a najveća mu je mana da ne želi prepoznati CD Zagrebačkih mališana!)
Poželjno u zapadnom dijelu grada (ma može i u centru, samo da nije u npr. Sesvetama)
Ima li netko preporuku: kamo odnijeti na popravak CD-player (aiwa) koji nas ozbiljno zafrkava, a najveća mu je mana da ne želi prepoznati CD Zagrebačkih mališana!)
Poželjno u zapadnom dijelu grada (ma može i u centru, samo da nije u npr. Sesvetama)
Nemam! Kupili smo liniju prije tri godine i nemam pojma gdje su papiri, a kamoli popis servisa.
jesu li malisani origigi?
Jesu. Kupljeni u Bogovićevoj. Ali zafrkava za prepržene CD-ove, to već odavno.
I, nitko ne zna nikakav servis?
Tanja, za ako ti "javlja": NO DISC, tj. ako ne prepoznaje CD, za početak kupi CD-čistač , vjerojatno ti je leća u playeru nečista. Izgleda kao obični CD, a u rupicu se nakapa nekom tinkturom za čišćenje.
Meni smrdi na to da je laser otišao, a to ti se ne isplati popravljati... :/
Da, naša linija je isto brzo otišla, a onda smo kupili samo cd player i prikopčali na liniju. Radi već 7, 8 godina bez problema.
ne isplati se to popravljati. Više košta popravak nego nova linija.
U početku je bilo samo to, i kupili smo CD-čistač, par puta je pomoglo, ali sad više ne.čokolada prvotno napisa
Najnovije (od prije tri dana) je da počne svirati, a onda usred nekog broja stane, stoji 3-4 sekunde i onda ili nastavi svirati od istog mjesta, ili se potpuno zblokira.
Nemojte me bedirati da je otišao laser... buhuhuuuu, pa linija je stara tek tri godine! I uopće je nismo previše izraubali!
Cuj ovaj je na zalost fakat u Sesvetama...
http://free-zg.t-com.hr/rtvservis-kozina/
Evo jedan blize:
TEHNOTON D.O.O.
Horvaćanska cesta 31, 10000 Zagreb (01) 3694 831
A ima ih jos...samo napisi na Google...AIWA SERVIS !
Na žalost, bili ste u pravu...
kaže majstor da se ne isplati popravljati, da se više isplati kupiti novi cd-player.
Šmrc.
Ali bar sad znam gdje u blizini imamo servis za takve stvari![]()
ma AIWA je smeće...kupi Philips..ak su izmislili CD onda im moraju i playeri valjat