Trebam kupiti djetetu (5 g.) naočale za plivanje.
Da li treba na nešto specijalno obratiti pažnju (materijal)?
Gdje kupiti?
Trebam kupiti djetetu (5 g.) naočale za plivanje.
Da li treba na nešto specijalno obratiti pažnju (materijal)?
Gdje kupiti?
Bitno je da imaju mekanu gumu na onom dijelu koji se pritisne oko očiju, inače su sve tu negdje. imamo i Head i no name naočale, podjednako dobro nas služe.
Baš sam nedavno kupila dječje, marke Arena, u Intersportu. Na ovoj su stranici njihovi dječji modeli, ali nisam sigurna da ih sve prodaju kod nas:
http://www.arenainternational.com/eq...l_all_all.html
Katjine su Spider Junior, silikonske, i zasad su se pokazale odličnima. Koliko se sjećam, Intersport još nudi i Speedo, mislim da ni s njima ni s Arenom ne možeš pogriješiti. Jedino pazi da se i djetetu sviđaju![]()
jos je zgodno ako se moze regulirati udaljenost na nosu. (ono sto ide preko nosa i povezuje dva dijela koja idu na oci), jer ako je udaljenost velika onda im cesto skliznu preko ociju.
Anemona u sportskim ducanima fakat imas veliki izbor tih googlesica i ako mozes isprobaj s klincem.
Ok, to su mi neke osnovne natuknice. Hvala. Ne mogu voditi dijete, MM će sam kupiti.
e ima jos nesto, tvoj mali je ko moja balerina. imas naocale koje imaju mehanizam za namjestanje onih gumica koje drze naocale oko gleve. to je super. jer dok ti namjestis one gumice na klasican nacin treba ti tri gladne godine, ovako samo stisnes i povuces. meni je to mrak, pogotovo radi njene duge kose.
evo nasla sam slikicu onih koje ima ona
BC ima ove , koje i ja znam cesto koristiti![]()