Upravo sam pobrisala jedan cijeli folder sa slikama sa kompa.
Kako to mogu vratiti ili tome nema spasa
Upravo sam pobrisala jedan cijeli folder sa slikama sa kompa.
Kako to mogu vratiti ili tome nema spasa
Nisu u RB ako je folder bio prevelik.
Ima spasa! Nista novo ne sejvaj i instaliraj si RECOVER MY FILES i izvuci to.
Jako je bitno NISTA u medjuvremenu ne sejvati!!!
Recuva je program, nadji na googleu i skini. Bitno da ga skines na drugi disk, ne na onaj gdje su bile slike (one su jos tamo samo je put do njih obrisan)
malo off, ali kad je već tema o fotkama
radite li neki backup za fotke? gdje, kako, na šta?
imam na kompu preko 10gb fotki i stalno sam u panici da bi se sve moglo srušiti i nestati
dio imam na cd/dvd-ima, ali nešto mi je riknulo, pa više ne mogu pržit na diskove
jel bi imalo smisla kupiti neki USB (od 32gb npr.) pa tu spremati?
da, gledala sam te eksterne hard diskove, ali mi je to malo previše love u ovom trenutku, pa razmišljam o jeftinijim varijantama
Imas particiju na disku? Ja sam ju sad napravila i prebacila tamo knjige i slike.
ja sam lani isto iskesirala za vanjski backup disk. samo ga ukopcam usb/om na laptop i on sam radi backup svega novoga sto nadje. imam na njemu i sve sto je bilo na starom laptopu (radi kojeg sam i kupila to cudo, bio je na izdisaju) i na taj nacin sacuvala nekoliko godina fotografija. fotografije su najvrijednije sto imam na kompu, sve ostalo je manjevise "obnovljivo"
Najbolje imam izradjene. Jedna kopija najboljih na posebnoj particiji, kopija svih na dodatnom HD. I dalje mi se ne cini dovoljno sigurno ali jedino jos mogu kopirat na jos jedan HD. kod mene su to terabajti podataka jer imam i masu video zapisa uz fotke, a recimo prvo dijete sam prve 3 godine fotkala SVAKI DAN i to ne par puta nego desetke. Kasnije smanjila intenzitet ali i dalje je to jako jako puno fotki, tj. jako puno mjesta na diskovima.
Ja sam narucila iz kanade jer sam ih vidjela tamo za cca 100 kn. (od 32)
Sad cu vidjeti sta mi je donijela i jesam li uopce jeftinije prosla![]()