matsov kolega sam posla bi na godisnji u hr. turisticka zajednica hr je odradila odlican posao i cijela nl prica o ljetovanju u hr i svi bi tamo na godisnji
on bi isao sam, autom
preporuke za izlete, restorane, ronjenje su dobrodosle (on jede meso)
matsov kolega sam posla bi na godisnji u hr. turisticka zajednica hr je odradila odlican posao i cijela nl prica o ljetovanju u hr i svi bi tamo na godisnji
on bi isao sam, autom
preporuke za izlete, restorane, ronjenje su dobrodosle (on jede meso)
U trogiru nisam bila. Rab je prelijep, upravo smo se vratili. Lošinj je također divan.
Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 07.08.2012. at 13:06
Od ovog dvoje Trogir definitivno! Što južnije to bolej, a osim toga Rab mi nije nekaj baš!
pa recimo da je i jedno i drugo vrlo sirok pojam
Meni je u Trogiru koma gužva i onaj most na Čiovo preko kojeg u sezoni jednostavno ne možeš prijeći.
pa vjerojatno se čovjek tek sprema na GO, ako ide poslije 10.08. može i Trogir, neće biti takva gužva
meni Trogir prekrasan i super je za izaći vani (ako je čovjek mlađi, ide solo, onda definitivno Trogir)![]()
Rab bez dileme.
a zašto se baš uhvatio Raba ili Trogira? može neko drugo mjesto?
X
U Trogiru se ne možeš okupati ako ne ideš na Čiovo (most je tragedija) ili odeš u Medenu (najbliže približno čisto more od grada). Kupanje u Šaldunu na Čiovu bi isto preskočila i otišla ili u Okrug donji ili u Mavarčicu - znači vanjska strana Čiova. U Mavarčici kod Mikija je i jedini ronilački centar.
Ako tvoj kolega hoće kombinirati dobro ronjenje, kulturu i odmor, idealna je preporuka Vis (stacionirati se u Komiži), manje Hvar. Istra je za ronjenje na olupinama, mada u ovo doba godine vidljivost je često vrlo loša.
Nemam iskustva s ronjenjem na Rabu, dok sam u Rabu bila samo dugi vikend.
Ako su te dvije destinacije onda Rab, definitivno. Trogir je grad. Grad sa brodogradilištem. Tko želi ići na ljetovanje u grad?
Na Rabu ima sve. I pijesak i stijene i ronjenje (Npr:http://www.mirkodivingcenter.com/index_hr.htm)
i noćni život (http://www.rab-croatia.com/tourism_hr.htm.)
I brodić za Goli otok- a to je sada jako IN i zanimljivo.
I trajekt za Krk, pa može i to razgledati. I tamo roniti. Na povratku, pa doći preko mosta.
Klima je prekrasna.
Ako se želi kupati i odmarati onda Rab. A ako želi razgledavanje i noćni život onda Trogir.
Ove godine nisu prestrašne gužve.
od kad trogir ima nocni zivot?![]()
Ako želi nočni život onda Pag...
Ja volim ić u okolicu Zadra, tamo mi je sve "blizu"... Slapovi Krke, Paklenica, Kornati,...
I nekome kao što je tvoj prijatelj bi preporučila tako nešto - smještaj negdje oko Zadra i onda izleti naokolo. A ako želi nevećer izać može potegnut do Zadra (ili Novalje, he he)...
da za putovanja, i ja izabirem velike gradove, ali za odmor meni više paše priroda...
i ja sam...pa se sve, osim monaca, zatvaralo u 1. to za mene nije nocni zivot
sad bas racunam...ovo ljeto nisam, proslo nisam bila..znavci pretproslo ljeto.
istina u smokvici i galionu se moglo biti i nakon fajrunta unutra![]()
Posljednje uređivanje od leonisa : 17.08.2012. at 23:37
O, ide meni to još malo u prošlost! Ali nisam valjda tako dementna, znam da smo se motali do 2-3-4.
monacočujem da je promijenio đir, ali mislim da me zahebavaju
najdrazi mi je dio price o tome kako stiz u hr. na kraju ih ide cijela grupa
i kako kreteni nisu bas premudri slecu negdje u madjarsku, tamo uzimaju rentacar i drndaju na jadran. budale nisu imale pojma da postoje po ljetu direktni letovi za jadran
nisu gužve?!
svake godine odemo u Trogir, barem na dan-dva
ove godine je strašno
ne možeš hodati nego uletiš u struju i masa te nosi
ko na koncertima
baš strašno
plaže su dobre
mi na čiovo ne idemo, zbog gužvi
ali, od segeta prema seget vranjici su sve plaže lijepe i more čisto
ukljulujući i medenu
mi se prije podne kupamo u segetu, a popodne biramo pustare iza primoštena, oko dolca i bila
za izlazak neki do jutra ne znam, nas uvijek bude puno pa se družimo neovisno o organiziranim zabavama
zbog guzvi sam ga zamrzila. i da, jedino kad nije bils guzva, bilo je to u pola sedam ujutro.
zanima me kakva je povezanost s ĆČiovom tj. u kakvom je stanju most? ako neko zna
Čini mi se da sam nedavno cula na radiju da nista do 15.8. od mosta... Tako da...
Postoji stari most kojim idu i auto i pjesaci. Ljeti su posebno velike guzve, al most se normalno koristi.
Posljednje uređivanje od Jadranka : 15.04.2018. at 08:19
Evo tu možeš vidjeti: http://www.trogir.hr/GradTrogir/imag...a_800_450.html
Povremeno se kamera vrti preko zida da ne misliš da ne radi. Napravi okret od 360 stupnjeva.![]()
Puno rascvjetalih vrtova, ružmarina, limuna, naranči.
Dosta partizanskih spomenika.
Trgovina u kojoj neraspoređena pošta stoji u frižideru.
Lijep je vidikovac s crkvice sv. Nikole iznad uvale Grabule, odatle je pogled na sve strane. Ima još tih brežuljaka na koje se zgodno uspeti u proljeće (ljeti je, pretpostavljam, prevruće).
Inače otok djeluje malo zapušteno. Bar je tako djelovao prije 4 godine, ne znam kakvo je sad stanje.
Ovisi što tražiš, mi već godinama obilazimo male otoke u proljeće i od svih me se Drvenik najmanje dojmio.
A spomen na Belu IV?
Mada i ovo s frižideri je interesantno
Ima li kakvih arheoloških iskopina?
Rab me zanima, cca tjedan dana u kolovozu
dajte malo dojmova
Meni je Rab divan. Nije prevruće, ima svih vrsta plaža, divno je šetati se gradom, nije prevelika gužva. Dovoljno je dućana i restorana.
Sve je čisto i uredno.
A more plavo i predivno. Ljudi ljubazni. Priroda krasna.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 18.01.2019. at 12:24