Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Do kada su M neredovite ?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Do kada su M neredovite ?

Ne znam gdje bih ovo stavila i kako bih posložila naslov pa ako treba, mijenjajte naslov i mjesto.
    E ovak, zanima me do kada su vam, mame dojilje, menge bile neredovite?
    Meni je ovo već bez veze. Evo Janko ima već 17 mjeseci a meni još uvijek nekako neredovito. Prije mi je bilo svakih 28, bez iznimke, a sada...I taman kada sam mislila da se koliko toliko normaliziralo, bilo mi je na 26-28 već par mjeseci, sada mi je evo opet na 30! Je li to još uvijek ima veze sa dojenjem. Ili nije valjda da sam trudna... 8)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su sada pravilnije nego prije trudnoće...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, da...Ja sam prije trudnoće bila ko vurica, mogla sam si naštimati kada ću ostati trudna samo tak. Na kraju krajeva i jesam...
    A evo ja sam definitivno profulala podforum, sad vidim da sam stavila pod zdravlje djece a htijela sam po zdravlje odraslih..Neka to netko definitvo preseli kam i spada....

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovo i mene bas zanima.
    Meni su sada ciklusi na 40-ak dana. Prvu menstruaciju posle porodjaja sam dobila kad je N imao 4 meseca i 20 dana, iako je iskljucivo dojen.
    Pre porodjaja su mi ciklusi bili na oko 30, nikad posebno redovni, ali u granicama normale.
    Danas mi je 42 dc i nista.
    A nisam trudna.

Da, i jos me zanima, da li uopste mogu da ostanem trudna sa ovakvim ciklusima?
    Mi jos uvek bas puno dojimo, nocu narocito, svakih sat-dva.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    Ovo i mene bas zanima.
    Da, i jos me zanima, da li uopste mogu da ostanem trudna sa ovakvim ciklusima?
    Mi jos uvek bas puno dojimo, nocu narocito, svakih sat-dva.
    Mislim da mozes ako potrefis ovulaciju :D
    Ja sam kada je T. imala 4 meseca bila na 3-4 kontroli (vise se i ne secam broja) i kad me je doktor gledao na UZ rekao mi je da su mi jajanici proradili i da se jajne celije stvaraju. Amengu sam dobila kada je T. imala 6 meseci i 10 dana. Tako da ako neces skoro drugu bebu, povedi racuna a ako si za , samo napred u akciju.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Selim na poslije poroda, stvarno nema veze sa zdravljem djece (ja mislila da je nečijoj kćeri u pubertetu neredovita....)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam prvu mengu dobila kad je Asji bilo 5 mjeseci, 05.01.2006. Sljedecu sam dobila tek 02.03. Znaci skoro pa dva mjeseca, a ciklusi su mi prije bili oko 40 dana. Stvarno sam mislila da sam trudna, jer smo se hm, bili malo zaigrali, cak i test uradila. Isto tako, cula sam price da su poslije poroda menstruacije bolne, ja prvu nisam ni osjetila, ali me je zato ova druga definitivno rasturila, bila je bolnija nego bilo koja prije trudnoce.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što se tiče bolova, ja sam prije trudnoće svaki mjesec bila na voltarenima i ketonalima.

sada menstruaciju uopće ne osjetim, desi mi se da procuri, a da ja to uopće ne znam, nego slučajno skužim kad prvi out odem na wc.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    što se tiče bolova, ja sam prije trudnoće svaki mjesec bila na voltarenima i ketonalima.

sada menstruaciju uopće ne osjetim, desi mi se da procuri, a da ja to uopće ne znam, nego slučajno skužim kad prvi out odem na wc.
    Potpisujem! I to mi je stvarno super.
    Ja sam prvu mengu poslije poroda dobila kad je Janko ima 4 mjeseca. I kao što sam rekla, bila mi je neredovita i onda se kao malo po malo ustalilo i sad opet evo već 31 dan! Pa i ne bi mi bilo žao da sma trudna, tak planiram ostati trudna, ako nisam sada, krajem godine. Tak da koji mjesec prije ili poslije nije mi toliko bitan!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mene isto prva menstruacija nije uopce boljela ali vec druga jest, potpuno isto kao i prije nego sto sam rodila.
    inace prvu m. sam dobila 3 mjeseca nakon poroda i odmah su bile ko sat, svaki 31 dan (takodjer isto kao i prije poroda)

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni je obilnije i bolnije nego prije trudnoće,ali zato je točna u dan,pa skoro i u sat

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja dobila M 2,5 mjeseca nakon poroda i uredno su mi uredne-svakih 28 dana,svaki mjesec,a boli me puuuuuuuuuuuuno manje nego prije!!!!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nisam trudna dobila sam M, ali prvo, kratko mi je trajala, kasnila je 4 dana i prvi dan me u jednom trenutku tako jako zabolio trbuh i držalo me tako oko pola sata, nisam skoro mogla ni stati. To mi je jaaaako čudno jer od kada sam rodila kao što sam već rekla uopće ništa ne osjećam, ponekad ni ne skužim da sam procurila. I da, nakon te jake boli imala sam kaj vidjeti na ulošku. Osim naravno krvi, nekakav dosta veliki...nešto. To još nisam vidjela. Jesam kad sam rodila pa sam se još čistila ali ovak inače dok bi imala M nikad. To me malo uplašilo. More biti prehlada, ha? I kakvo je to čudo iz mene izašlo??? :shock:

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Nisam trudna dobila sam M, ali prvo, kratko mi je trajala, kasnila je 4 dana i prvi dan me u jednom trenutku tako jako zabolio trbuh i držalo me tako oko pola sata, nisam skoro mogla ni stati. To mi je jaaaako čudno jer od kada sam rodila kao što sam već rekla uopće ništa ne osjećam, ponekad ni ne skužim da sam procurila. I da, nakon te jake boli imala sam kaj vidjeti na ulošku. Osim naravno krvi, nekakav dosta veliki...nešto. To još nisam vidjela. Jesam kad sam rodila pa sam se još čistila ali ovak inače dok bi imala M nikad. To me malo uplašilo. More biti prehlada, ha? I kakvo je to čudo iz mene izašlo??? :shock:
    Moje su menstruacije uvijek bile dosta obilne, a poslije prvog poroda još obilnije. Često sam znala imati ugruške, ali mi je dr. rekla da je sve to normalno i da jednostavno ima žena koje imaju takve obilnije menstruacije.
    S obzirom da to kod tebe nije običajeno, moje mišljenje je da se posavjetuješ s ginekologom pa da vidiš o čemu se radi.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Danas sam razgovarala s jednom svojom frendicom koja eto tako dosta toga kao zna, bolje rečeno ima iskustva i ona mi je rekla da se tu radi o slijedećem. Da je vrlo vjerojatno došlo do začeća ali je organizam s prvom M taj zametak izbacio iz tijela. Tipa nešto kao prirodno čišćenje, jer plod vjerojatno nje bio "dobar". Tipa trudnoća, od tjedan dana, neka vrsta spontanog. Da se to zna dogoditi, da neke žene to ni ne primjete.
    Kaj to fakat može biti istina :shock: ??? Mislim kaj je najgore, ja kad sam to nešto vidjela na ulošku baš sam i pomislila na to kaj je ona rekla ali onda sam odmah pomislila i "daj ne budali"!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I da, ja to nešto ne bih opisala kao ugrušak.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

podižem da ne otvaram novi. nismo dugo dojili, dobila sam taman kad je navršio 2mj. bilo je apsolutno bezbolno, i nije bilo dugo, nekih 5 dana sve skupa. sad me nakon 25 dana lagano boluckalo, sluz roskaste boje, sutradan, jedan sitni ugrušak, istuširala sam se i sve je stalo. sad neznam šta je jel to bilo to ili će tek doć, inače sam dobivala uvjek oko 15tog, u mjesecu ili oko 20tog, znači svaki mjesec oko istog datuma. jel moguće da su menge neredovite poslje poroda dok se n ustali ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •