Results 1 to 5 of 5

Thread: izjednacenje cijena vrtica

mamitzi's Avatar

Default izjednacenje cijena vrtica

molila bih pomoć.
    prijateljica je načula na radiju (mislim da je slušala i vozila auto) da su cijene gradskih i privatnih ili vjerskih vrtića u gradu zagrebu izjendačene. ne mogu pronaći tu informaciju, pa ako netko zna molim da mi napiše.

Osoblje foruma sirius's Avatar

Quote Originally Posted by mamitzi View Post
    molila bih pomoć.
    prijateljica je načula na radiju (mislim da je slušala i vozila auto) da su cijene gradskih i privatnih ili vjerskih vrtića u gradu zagrebu izjendačene. ne mogu pronaći tu informaciju, pa ako netko zna molim da mi napiše.
    Koliko ja znam izjednačeni su iznosi koje grad daje za svako dijete, ali svaki vrtić (privatni i vjerski) može formirati razliku svoje cijene (prema potrebi). Tako da su privatni i dalje skuplji od vrtića grada Zagreba .
    Last edited by sirius; 07.08.2012 at 19:12.

Da, izjednačene su subvencije grada za djecu; grad svako dijete subvencionira s 1600 kn, a konačna cijena ovisi o ekonomskoj cijeni vrtića (u gradskom je ona 1900 kn --->1900-1600=300; u nekom privatnom 2400 --->2400-1600=800; vjerski opet imaju svoje cijene itd.).

nama je cijena privatnih jaslica bila 2200. mi smo placali 600 kn.

mamitzi's Avatar

hvala na informacijama. sad nam se razjasnilo što je frendica ustvari čula (njen sin ide u privatni vrtić).