Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: izjednacenje cijena vrtica

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno izjednacenje cijena vrtica

molila bih pomoć.
    prijateljica je načula na radiju (mislim da je slušala i vozila auto) da su cijene gradskih i privatnih ili vjerskih vrtića u gradu zagrebu izjendačene. ne mogu pronaći tu informaciju, pa ako netko zna molim da mi napiše.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    molila bih pomoć.
    prijateljica je načula na radiju (mislim da je slušala i vozila auto) da su cijene gradskih i privatnih ili vjerskih vrtića u gradu zagrebu izjendačene. ne mogu pronaći tu informaciju, pa ako netko zna molim da mi napiše.
    Koliko ja znam izjednačeni su iznosi koje grad daje za svako dijete, ali svaki vrtić (privatni i vjerski) može formirati razliku svoje cijene (prema potrebi). Tako da su privatni i dalje skuplji od vrtića grada Zagreba .
    Posljednje uređivanje od sirius : 07.08.2012. at 19:12

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da, izjednačene su subvencije grada za djecu; grad svako dijete subvencionira s 1600 kn, a konačna cijena ovisi o ekonomskoj cijeni vrtića (u gradskom je ona 1900 kn --->1900-1600=300; u nekom privatnom 2400 --->2400-1600=800; vjerski opet imaju svoje cijene itd.).

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nama je cijena privatnih jaslica bila 2200. mi smo placali 600 kn.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

hvala na informacijama. sad nam se razjasnilo što je frendica ustvari čula (njen sin ide u privatni vrtić).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •