Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: hodajuca mlijekara :/

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno hodajuca mlijekara :/

Jedan uuumoorni pozdrav!! Znam da i nema bas nekog rijesenja za ovaj moj "problem" al moram vam se malo izjadati posto nemam kome jer bas i nemam neke prodojece prijateljice....E pa ovako moj bembo (4,5mj)vec par dana nasmijava cijelu kucu jer sve je super igra se, smije,ali mene nesmije vidjet odmah plac i hoce na cicu,to bi mozda i bilo smjesno da nismo vecinu dana sami i ja nemogu ni na wc jer on vristi kad mu uzmem njegovu "igracku",a ja NEMOGU VISE on jede 2-3min i onda se igra s njom,rasteze bradavicu,stipa kad je spremim opet dreka i tako po cijele dane i noci sve ok odmorim se bar malo kad neko dode doma ali opet kad vidi mene,tj.moje cice podivlja(otvara usta ko morski pas-ajme mala zvijer) ok imamo mi i normalne obroke ali ovo...ovo me vec lagano ubija psihicki...
    jel imao ko takvog iskustva? Nadam se da ta faza jako brzo prolazi

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nemoj nikako dopustiti da se igra sa bradavicom. Čim prestane jesti, spremi dojku. Brzo će naučiti. Ako stvarno ne želiš da to radi, onda tako i postupaj. Skreni pažnju nosanjem, muzikom, nekom zanimljivom igračkom...
    No, moraš biti odlučna, ti maleni jako brzo skuže da li nešto dozvoljavamo ili ne, pametni su oni.
    Faze ne prolaze baš tako lako, roditelji su ti koji moraju usmjeravati, jer ako misliš da je sve faza, gdje je onda odgoj.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj, ne znam kako da te utješim. Ja imam desetomjesečnu zvjer koja obožava moje sise i makar ima 3 kruta obroka dnevno i dalje visi na mojim sisama kad hod može. Jede, igra se, miluje ih, zavlači ruku... Naravno, nije to stalno da se ne mogu maknuti od nje, ali često je. Nije sisa samo hrana, sisa je bebicama puno više i to im treba omogućiti. Ja mislim da se dijete od 4 i pol mjeseca baš i ne može još odgajati i da to u toj dobi ipak trebaš shvatiti kao fazu. Tako meni govore za česta buđenja po noći..i to traje i traje. Nema lijeka, dijete ne želim pustiti da plače i guram dan po dan. Probaj tako i ti, dan po dan...Ispunjavaj mu potrebe, vremenom će postati sve sigurniji u sebe i tebe.
    Moja mene do nekih 7 mjeseci nije puštala ni minutu na miru, nije se mogla sama zabaviti, stalno je tražila pažnju, interakciju, pričanje, pjevanje, nosanje...Nikad budna nije htjela ležati ni minute, stalno je trebala biti u pokretu. I onda se odjednom počela sama zabavljati, tamo negdje kad je propuzala...odjednom je postalo lakše.
    Nije utješno, ali budi strpljiva, isplati se odgovarati na njihove potrebe, čak i kad nas preiscrpljuju. Ja i dalje znam imati noći kad mi doslovno visi na sisi cijelu noć, ne spavam ništa, dođe mi da odustanem od dojenja...A onda dođu 2-3 bolje noći i tako..vrijeme ide. Bez obzira na sve, ja stvarno uživam u dojenju, pogotovo sad kad je veća i kad sve više izražava emocije.
    Nadam se da ćeš izdržati, želim ti puno strpljenja i snage!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koliko dugo to nacicavanje traje?

Kako je vani? Da li isto stalno traži?

bembola avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

a vani obicno zaspe i miran sam sat-dva,ma doma je on takav...jednostavno to mu je neka igra,smije se na to...e sad jos jedno pitanje da li da mu dajem caja ima laganu temperaturicu i prehladu pa sam mu mislila dati malo caja inace ga iskljucivo dojim

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj bembola prvotno napisa Vidi poruku
    da li da mu dajem caja ima laganu temperaturicu i prehladu pa sam mu mislila dati malo caja inace ga iskljucivo dojim
    Pitanje stoji dugo bez odgovora i situacija je sigurno već sređena no ipak - kao info za ostale s istom nedoumicom:
    nemoj, nema potrebe za tim ukoliko isključivo dojiš. Napraviti možeš više štete nego koristi.
    Posljednje uređivanje od enchi : 01.10.2012. at 18:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •