Molim savjet ili preseljenje na postojeći topic - gdje se na jednom mjestu mogu naći potrepštine tipa crtančice, bilježnice, pisaći pribor tj. ostali rasuti teret za prvašiće, a da nije ništa fensi šmensi?
Narodne Novine?
Molim savjet ili preseljenje na postojeći topic - gdje se na jednom mjestu mogu naći potrepštine tipa crtančice, bilježnice, pisaći pribor tj. ostali rasuti teret za prvašiće, a da nije ništa fensi šmensi?
Narodne Novine?
Većina kvartovskih knjižara + svi veliki trgovački centri imat će akciju prodaje tog pribora nakon 15.08.
Mi smo pokupovali skoro sve lani u Profilu, ove godine u Školskoj knjizi (zajedno s knjigama). Kupila sam tamo gdje sam kupila i većinu udžbenika. Imam Profilovu karticu za popuste, a u ŠK su nam dali 10% na sav školski pribor osim udžbenika. Mislim da i Narodne novine imaju popuste. Ako ti se ne žuri, pronjuškaj malo.
Ranije mi je u kvartu bila Offertissima, ali su je u međuvremenu zatvorili. Tam je bilo jako povoljnih bilježnica i crtančica, čak i kajdanki, ali bojice, olovke i drugo nisu baš bile kvalitetne. Trokuti i ravnala su im bili badava, ali nisu imali omote.
Na kraju ti najpraktičnije ispadne kupiti na najbližem mjestu.
Men je najbolje u Narodnim novinama - veliki izbor, niske cijene, drže marku pribora Mapped koja mi je OK cijenom i kvalitetom.
metro kad dođe na akciju - ja uzmem velike pakete svega od kad imam dva školarca
Narodne novine, velika trgovina u Savskom gaju, kraj uprave
Meni je nabolji Mueller, ogroman izbor i raspon cijena.
Inače, ne isplati se štedjeti na bilježenicama, one jeftine imaju i manje stranica i tanke korice i to za par dana izgleda ko kupus, a i potroše se za čas.
Danas sam gledala katalog Metroa i zaista su vrlo povoljne cijene i veliki izbor.
Što od "rasutog tereta" će nam sigurno trebati?
(da naručimo zajedno s knjigama)
Ne znam napamet, doma mi je popis kojeg smo dobili uškoli.
Tu ubrajam bojice, olovke, gumice, trokute, crtančice, tekice za prvi razred (ne znam točno ima li ih sa crtama, kockicama ili su prazne), likovi (tempere, vodene, pastele, flomastere...?), informativke (ne znam treba li to za prvi razred?)... moram pogledati popis.
Tenks. I ovako si mi pomogla (mi još ništa od škole nismo dobili).
Ima li netko savjet - koje vodene, koje tempere.... ili je to sve isto?
mi smo pribor za likovni kupili GEKO kutiju, TOZ-ovu
TOZ ima kvalitetan pribor
http://proming-hch.hr/hr/katalog/det..._artikala-4014
u metrou zna biti na akciji oko 100 k
od bilježnica su nam na početku trebale crtančice (hrvatski, engleski), a 2. polugodište za hrvatski ide pisanka A
matematika 1
za prirodu nam je trebala velika, A4 bilježnica bez crta
A mene zanima kolko i čega treba za prvi razred.
Dkle onih pisanki ima A, B, C, D.
i Jel ima za prirodu treba kakva bilježnica a tako i za vjeronauk
trebaju crtančice, pisanke A i matematika 1.
Ovisi o uciteljici.
Kod nas npr. ne trebaju ni crtancice ni pisanke A, odmah se ide na B.
pa kaj onda najbolje ne kupovati dok ne vidimo sa učiteljicom ili...'
Jel im treba odmah prvi drugi dan to
Prvi dan je kod nas bila samo priredba i roditelji su s djecom bili u učionici. Svako dijete je dobilo pisamce i spisak šta im sve treba, tako da za prvi dan ne trebaju ništa nositi.
Pošto tek krećem u nabavku,zanima me gdje su najjeftinije Targetove bilježnice?
nama je ostalo tih A i B pisanki jer su dosta brzo (za moj pojam o vremenu) stigli do C
dakle trebali smo oko 5 tanjih A, isto toliko B, i 2 C,
4 crtančice za 1 polugodište, 2 geometrije, 2 matematike i 4 velike A4 bez crta u koje
crtaju u boravku.
Ali pričakaj prvi roditeljski gdje će ti točno reći.
jel ima targetovih bez spidermana :D
Ajme, super, ove su mi sve koje sam uzela prenapasne, spidermeni, ovi meni, oni meni. Da je barem nešto na neku životinju![]()
Mislim da target, nazalost, nema s zivotinjama
Inace, u Mulleru je cijena 5,90
ne znam za Metro, mozda je tamo jeftinije
Da li znate koje ljepilo bi bilo najbolje za prvašiće? Naime mi na popisu pribora imamo škare i ljepilo pa ne znam koje bih ljepilo kupila, a da je najpraktičnije.
Nama je najpraktičnije ono u sticku. (kao Labelo)
Danas gledala Targetove u Intersparu 7,99!!!
Htjedoh samo još reći - pričekaj prvi dan nastave, dobit ćeš POPIS stvari koje učiteljica traži, da ne kupuješ nepotrebno (i ne pitaj kako znam, nasadila sam se dva puta - kad je stariji krenuo u školu, a i godinu dana kasnije kad je mlađi krenuo kupila sam po prošlogodišnjem popisu i nije baš sve valjalo...)
Rok koji učitelji daju da se nabavi sve potrebno je 2-3 tjedna (čak možda i mjesec dana, do kraja rujna) tako da nema žurbe.
a ne kužim za kaj si to onda mislila za bilježnice ili...?
Kupila obje torbe, nabavila hrpu crtančica i pisanki (u Mercatoru - 0,99 kn komad... - ni meni ni djeci nije bitan uzorak, tak je svejedno...), zahvaljujem forumašicama na rabljenim knjigama, preostalo je još kupiti radne bilježnice i ostatak udžbeniak koji mi fale, opremu za likovni (vjerojatno GEKO kutije - zna li netko koja je cijena i gdje kupiti?), ostatak sitnih potrepština...
Kad je moj stariji kretao još su knjige bile besplatne (za roditelje) ali nisu sve bile dostupne do početka škg pa vjerujem da je i dalje tako. Ako nečeg nema (nije izašlo iz tiska) ne možeš se na glavu postaviti da bude. Sjećam se da je učiteljica fotokopirala prve stranice Profilove matematike za svu djecu jer knjige jednostavno nije bilo.
Eh, sad, nije baš praktično primijeniti to pravilo za sve knjige.