-
povisena temperatura (malo i kratko)
Evo mene i sinka u Finskoj. I jucer smo se, vjerovali ili ne, uspjeli smrznit na nekom vjetru koji je iznenada zapuhao. Doma smo se onda pokrili debelim jorganom po noci, a kad je ujutro zaspao ponovo sam ga pokrila dekicom, makar je vec bilo dosta toplije.
E, kad se probudio iz tog drugog jutarnjeg spavanca imao je temperaturu, 37.3, onda sam ga malo ga laganije obukla (samo deblje hlace zamijenila laganijima) i poslije sat vremena mu je temperatura pala ispod 37, a sad (sat i po kasnije do dva) ima oko 36.6. Koliko dugo treba bit bez temperature pa da zakljucim da je to zbog utopljavanja (a nadam se da je) pa da mozemo opet na zrak? I kad se beba s temperaturom vodi doktoru? Vidila sam na netu da, ako ima temperaturu iznad 37, duze od 24 h. Jel to ok?
A bas neko nezgodno tu vrijeme, kad ne puse vruce, a kad puse zima, a zacas se promijeni, od ulice do ulice.
-
Ja bih rekla da mu nije ništa, samo se "pregrijao".
Promatraj ga, kako je sad?
-
Osoblje foruma
Doktoru vodiš ako je temperatura povišena barem 38 stupnjeva ispod pazuha ili 38,5 u guzi, i to barem 24 sata. Sve niže (uz normalno ponašanje) nije zabrinjavajuće. Pa ni sam temperatura nije za ići doktoru (posebno malo povišena i bez drugih simptoma)za nego praćenje.
-
Nije jos imao temperaturu pa ne znam kako se treba ponasati. Imao je poslije tokom dana izmedju 36.2 i 37 - dok spava nize, a dok je budan vise. To mi djeluje kao ok raspon? Inace nema nekih drugih simptoma, osim sto mislim da mu je krenuo jos jedan zubic izlazit, jer bali i svasta gricka (a kad su mu izasla prva dva zubica skroz je prestao balit - drugi covjek bio), a i malo vise sise, al to je radio i sa prosla dva zuba. Nadam se da mu vise nece rasti temperatura.
-
Mom se cesto desavalo da se samo zagreje i bude tik iznad 37, a kad ga raskomotim spadne. Ne bih isla za tako nisku T osim ako ne potraje duze od tri dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma