Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: nema embrija

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno nema embrija

bokić! imam problem i ne znam kome više da se obratim!!! 20.6.mi je bila zadnja menst. pošto mi je kasnila,frendica me nagovorila da kupim test. test je pokazao pozitivna trudnoća. otišla kod ginekologa i dobila uputnicu za vaditi krv, bhcg -rezultat je 8559 H. danas bila na UZV i doktorica me šalje na kiretažu jer je Gm 28,3x 21.6, a nema znakove embrija. kaj da radim, dal da još čekam, dal ima nade da se pojavi....?

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ako sam dobro izracunala to bi sada bilo 7 sedmica trudnoce ako ti je ovulacija bila na vrijeme, tesko je bilo sta reci jer je sve toliko individualno, meni je u jednoj trudnoci na 5+1 GM bio samo 2mm a u drugoj na isti dan vec 10mm, i tada su mi se vec vidjeli i zumanceva vreca i embrio, medjutim dosta zavisi i od ultrazvuka i od ljekara i kojecega, samo i beta i GM su mi nekako suvise veliki da se nista ne bi vidjelo. Jedino sto ti mogu savjetovati je da potrazis jos jedno misljenje, mozda da pokusas otici kod nekoga sa jacim UZV aparatom, da budes potpuno sigurna u odluku u kiretazi ako do toga dodje... Sretno i javi se

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo da kažem da kiretaža nije jedina opcija u slučaju da se ne razvije plod. Uvijek postoji opcija čekanje da tijelo spontano pobaci .

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Slazem se sa sirius! Naime u dr.trudnoci kak je bilo kod mene! Test pozitivan, pocnem krvariti, odem u bolnicu i dobim utrogestan! Vidi se kao kod tebe GV. odem ginicu (zamjena mog dok je na godisnjem) dr.dan da mi da recept, i kaze on najprije na uzv! Aaa neee, tu nema nicega! Salje me vaditi krv! Ja mislila beta, a ono meni u labosu vele priprema za kiretazu! To je bio pon. U utorak sa nalazima zovem ginica i ne uspijevam ga dobiti na svu srecuuuu! Isti taj utorak prokrvarim al skroz! Zovem bolnicu i pitam bas ovo sto sirius kaze! Medjutim zovu me hitno k njima! Dodem, hoce me kiretirari, a dok.kaze na uzv prvo! I daaa, srce kuca! Al kao trudnoca manja nego sto je po menzisu! U gl.rodio se moj sin ziv i zdrav! I da bi na kraju ispalo da je trudnoca veca nego po menzisu! Hocu ti reci da je uzv u takvim situacijama jako bitan! Pokusaj kod dr.dok.sa boljim uzv!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

slažem se s wild rose. nažalost, po visini bete i veličini GV mislim da bi se morao već vidjeti embrionalni odjek. po meni se najvjerojatnije radi o blighted ovumu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izvadi betu za pocetak
    ako ne raste ili pada nemaš se cemu nadati
    beta, pa opet uzv i onda ces vidjeti
    nigdje ti se ne žuri

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ovo ti pisem iz vlastitog iskustva s ovom T. Kao sto vidis, sad sam 33tt, a isto tako mi je ovo dijete definirano kao blighted ovum.
    Da skratim,tako velika beta i GV nikako ne upucuju na blighted .svaki normalni ginic NE radi uzv prije 8.tt.moja ginicka je nenormalna.gledala me sa 6+3 i takodjer dala uputnicu za kiretazu. Sva sreca pa su mi u bolnici savjetovali (a i cure ovdje )da pricekam do 8.tt.jer,ako se plod ne razvija normalno,ili ces sama prokrvariti ili ce te kiretirati,a s 8 tt nije kasno. Nema smisla da prije ides ginicu jer ako ti je bila kasnija O, opet se nece nista vidjeti. Meni se s 8+3 sve vidjelo,a sad mi je dijete za 2tjedna vece i naprednije nego po ZM.
    Ne zuri s kiretazom!!! .

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

P.s.zaboravih dodati: radije jos jednom vadi betu. Ako vrijednosti padaju,znat ces da nekaj ne stima,ali ja sam uvjerena da ce rasti jer ti je beta bas lijepa .

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ribice, ima li novih vijesti?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    izvadi betu za pocetak
    ako ne raste ili pada nemaš se cemu nadati
    beta, pa opet uzv i onda ces vidjeti
    nigdje ti se ne žuri
    tek sad vidim kako ovo grubo zvuči
    pišem na mob pa mi pobjegne prije nego uredim
    htjela sam reci da ćeš po beti nešto vise znati
    ako lijepo raste postoji šansa da se na idućem uzv nešto vidi
    ako pada onda, nažalost, nema nade za dobar ishod
    u svakom slučaju prije bete i još jednog uzv, ako treba i vise, nemoj donijeti odluku o kiretazi
    ne žuri
    sretno
    i moja je prvo bila ektopicna trudnoca, pa mola, (nije se nista vidjelo, a beta je bila visoka), pa je bio komentar "TO je u uterusu, ali će otići u spontani"
    sada "TO" ima 9 godina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •