Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: surogat majka, gdje? kako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pada mi na pamet da se time unosi prilični kaos u rodno stablo, mislim, iz praktičnih razloga - doktor te pita od čega su vam bolovali baka i djed, a baka i djed su ti roditelji - ili, kakve rijetke bolesti imate u obitelji, a rodila te sestra - svom bratu, kako to objasniti pred institucijama da se ne uvede potpuna pomutnja.
    Ne razumijem, pa ako se koristi tvoja jajna stanica i partnerova, maternica je bila samo "posuđena" za trudnoću. Cijelo obiteljsko stablo ostaje onakvo kakvo i je.
    Koliko znam kod surogatsva u rodnom listu djeteta piše ime biološke majke a ne osobe koja je bila surogat majka tako da ne vidim razloge prijepora...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem, pa ako se koristi tvoja jajna stanica i partnerova, maternica je bila samo "posuđena" za trudnoću. Cijelo obiteljsko stablo ostaje onakvo kakvo i je.
    Koliko znam kod surogatsva u rodnom listu djeteta piše ime biološke majke a ne osobe koja je bila surogat majka tako da ne vidim razloge prijepora...
    S obzirom na to da kod nas nije legalno ne mogu upisati biološke već samo zamjenske, ili... ne znam koji je valjam izraz, roditelje. I sada ti nekom objašnjavaj da to nije tvoj roditelj koji ti piše u papirima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom na to da kod nas nije legalno ne mogu upisati biološke već samo zamjenske, ili... ne znam koji je valjam izraz, roditelje. I sada ti nekom objašnjavaj da to nije tvoj roditelj koji ti piše u papirima.
    a ha ti si pričala o surogatstvu kod nas, ja ne jer nije dozvoljeno nego sam se automatski prešaltala na zemlje u kojiam je dozvoljeno, pa se upisuje biološka majka.

Puno djece je i po sirotištima i u Ukrajini i po cijelom svijetu, a nisu ih rađale surogat majke, svega ima na ovom svijetu nažalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •