Ili se jednostavno pojavi novi model.
ja sam puna predrasuda prema neki stvarima, pojavama i ponasanjima i postupcima, priznajemZliVuk prvotno napisa
![]()
i sad moram reći da si me zauvijek odvratio od eventualne bili kakve kupnje po novinskim oglasima.
nekad bi si pomislila kako sam glupa što kupujem u dućanu (npr. mobitel), ali neka meni kutijice, najlončića, deklaracije, omota kojem pucketam mjehuriće...
kupuj od mene...ak ne valja ja ti vratim novčeke....
nikada nisam nikoga prevario...a prilike je bilo na pretek
ma ne brinem se ja da ćeš me prevariti u smislu da nešto neće raditi, već....ma ono....sa smeća. :/ kao što rekoh jednostavno imam neke predrasudeZliVuk prvotno napisa
:/
ja mogu samo reći svoje iskustvo......kad sam masno platio za nekaj, tipa frižider, usisivač, vešmašinu-još se nikad nije pokazalo bolje od nekih gluposti koje sam platio neku siču. Ono kupim pećnicu-jer mi je fakat trebala a nisam baš bil pri lovi, neko no name čudo za male pare-pa si gruntam, ne bu ona dugo, taman dok ne skupim pare za nekoj bolje...i nikak da krepa-radi besprijekorno, dok stvari koje sam kupovao isključivo jer sam se povodio za time skupo je, firma je-mora i vrijediti---trajale su taman dok im je garancija vrijedila godinu dvije i doviđenja, a naravno onda i ono, ne isplati se popravljati---sad sam počeo kupovati onak instinktivno-gledam si dizajn a uopće se ne zamaram firmom, ak mi je ok Quadrova perilica ili tam neki Sansui kupim i to, pa mi barem nije žal ak rikne kroz godinu dvije, a da stvar bude bolja, sve te no name firmice daju dužu garanciju od velikih brandova, a o razlici u cijeni da i ne govorimivarica prvotno napisa
pa kaj se vi čudite? kad se ja sjetim kaj smo mi sve pobacali...pa netko bi si mogel cijeli stan opremiti...
a što se tiče snabdjevanja na krupnom otpadu; je i tu bi imala kaj za recisamo kaj ja ne uzimam tehniku, nego stare stvari (okvire, ormariće, fotelje...). zapravo sam kramar u duši 8)
anki prvotno napisa
to preprodaješ ili............nisam ni ja niš bolji samo kaj takve stvari ostavimo kod sebe, nakon uređenja naravno.......a da znam baciti stvar koja još itekako može služiti svrsi--- mogu.......
nekad prije sam bio mišljenja da tak nekaj treba pokloniti nekome kome treba, recimo bojler, frižider, plinsku peć..... no nakon šta sam se neugodno opekao reakcijom ljudi.....odustao sam, ovak samo metnem pred kuću, i uvijek naiđe netko kome treba