Meni isto grudi nisu stalno bile jednako bolne. Ujutro su me znale manje boliti nego navečer, a kadkad i obrnuto. Sukrvicu odnosno smeđi iscjedak sam imala 2 cijela tjedna i izludila sam s njim jer me jako brinuo. Pojavio se oko 5. tjedna pa je trajao 2 tjedna i onda je na tjedan dana stao pa se opet vratio uh mada znam koliko je to neugodno za vidjeti, naručito zato što svi govore kako je krvaruckanje znak da nešto nije uredu, ali moj se doktor oko toga nije previše zabrinjavao, a koliko sam vidjela nisam usamljeni slučaj. Bilo je još cura s tim iscjetkom tako da se ne moraš nešto pretjerano uzrujavati oko toga. Ako kapne par kapi na dan moj ti je savjet da se ne brineš. Piješ progesteron i to ti je dovoljno. Ni ja nisam mogla ležati, ali sam i primjetila da mi taj iscjedak baš i nije nešto povezan s fizičkim naporima jer bi najintenzivniji bio ujutro nakon spavanja. Ma bitno ti je samo da nema puno krvi i da se ne osjećaš jako iscrpljeno. Rad te uostalom može samo spasiti jer nećeš imati toliko vremena misliti na taj iscjedak. Samo se kloni fizikalije i ništa ništa teško nemoj raditi. Meni je doktor savjetovao i da se suzdržim od seksulanog odnosa pa ti ne bi bilo zgorega da se i ti suzdržiš bar dok ne odeš na pregled kod doktora.
Strah je teško pobijediti, ali ga se može racionalizirati, a po tvome opisu problema mislim da nemaš neki gadan razlog za brigu