Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Pozdrav svima!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Pozdrav svima!!!!

Pozdrav

Zovem se Ana, imam 26 godina. Prošle godine imala sam 2 spontana pobačaja u ranom stadiju (1. sa 6 tjedana a 2. u sedmom tjednu) a bojim se da slijedi i treći (trenutno 5 tj + 5). Za sada sam još u velikoj neizvjesnosti i čekam da se desi neko čudo. Svi me tješe i govore misli pozitivno, al nekako mi to baš ne uspijeva koliko god se trudim, jel se više uopće ne osjećam "trudno" kao prije 2 - 3 dana (ne osjećam više gotovo ni jedan simptom). Čini se da baš nemam sreće. Sasvim slučajno, čitajući razne teme po netu naišla sam na ovaj forum i odličila se pridružiti radi podrške, jel vidim da vas ovdje ima jako puno sa sličnim iskustvima. Pozdrav

Ana

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ana, dobrodosla...
    Vjerujem da ce ti tu s nama biti ugodno. S tobom cemo i slaviti i plakati ako zatreba.
    Zasada vibriramo da sve bude u redu.
    Ne gubi nadu, nada nek ti da snagu.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dobrodošla
    i od srca želim da te osjećaj ipak vara i da je sve ok.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

dobrodošla

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Dobrodošla I vjerujem da će biti treća sreća

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dobrodošla!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobro nam došla!!

I ja se nadam da te ovaj put osjećaj vara i da će ovaj put sve biti kako treba!!

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Veliki pozdrav

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

dobrodošla!

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobrodošla!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav curke

Od srca vam hvala na podršci i lijepoj dobrodošlici.
    Ukratko ću vam ispričati zašto sam se toliko uspaničila. Naime prošli tjedan primjetila sam neke krvave mrlje prilikom brisanja i odmah sam odjurila kod ginekologa. Na pregledu nije bio više nikakvog krvarenja pa sam se malo smirila. Ginekolog je također pipao grlić maternice i rekao da je čvrst-što je dobro. Gledajući UZV prokomentirao je da se maternica lijepo povećala te je također vidio amnionski mjehurić. No prema njegovim riječima za tadašnjih (5+5) mjehurić je bio malo malen. Kao terapiju dobila sam Duphaston tablete 3x2 te također Normabel od 2 mg koje sam trebala piti 3x1. Taj dan popila sam 2 i sutradan jednu (jel sam bila sa živčekima na VI) no onda sam googlala i čitala ovaj forum te svašta nešto pročitala pa sam jednostavno odlučila stati tome na kraj. Naručili su me za 7 dana na kontrolu, što je bilo danas.
    Na današnjem ultrazvuku vidio se mjehurić veličine 11,4 mm i ginekolog je rekao:" kao da se nazire žumanjčana vrečica, premda bilo bi ljepše da se malo bolje vidi i da je drugačijeg oblika." Po mjerenju na ultrazvuku, pokazao je da je vrećica velika za 6+1, a računajući od zadnje menge trebalo bi biti 6+6. Dobila sam uputnicu za ponovno vađenje Bete, koja je inače 27.7. bila 68,34 što je prema njegovim riječima "dosta rano i dosta nisko"; te još jednu kuru Duphastona. Eto sutra natrag u Petrovu na vađenje bete pa ćemo vidjeti kakvi će biti rezultati.
    P.S. žao mi je što sam ovo sve možda napisala na krivom mjestu i pod krivom temom, za sad se još slabo snalazim ovdje, nadam se da nećete zamjeriti. Slobodno me malo uputite te također date koji savjet ili koju riječ podrške da se malo umirim.
    Puno hvala.
    Pozdrav i pusa od Ane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •