moj je. na kraju nije bilo potrebno jer su moji brisevi ispali sterilni, klamidija i hpv negativni, pa je dr. rekao da nema smisla da ide.Lutonjica prvotno napisa
al je bio pristao, dok nismo znali da ce sve bit ok sa mnom![]()
moj je. na kraju nije bilo potrebno jer su moji brisevi ispali sterilni, klamidija i hpv negativni, pa je dr. rekao da nema smisla da ide.Lutonjica prvotno napisa
al je bio pristao, dok nismo znali da ce sve bit ok sa mnom![]()
još da si došel na rodinu rasprodaju pomagati tegliti.... pa cure bi se potrgale za tobomMIJA 32 prvotno napisa
![]()
Da sad kad imaš crno na bijelo sa si zdravanki prvotno napisa
možeš se doći malo družiti i raditi na rasprodaji.
Pobogu ljudi, živimo u 21.st, pa zašto je tako čudno da i muškarci rade takve pretrage? Ako mi žene možemo proći kroz svakava "kopanja"po nama, ne vidim zašto bi muški bili pošteđeni?!? Govorim ovom iz vlastitog iskustva. Imala sam cin 2 prije godinu dana, uspjela sam to izliječiti, ali je HPV ostao. Svaki dan se i moj dečko i ja budimo sa znanjem da ga imamo i da je za sada tako (nadamo se da će novo cijepivo donijeti nešto dobra za nas). I naravno da oboje moramo poduzeti sve što je u našoj moći da ti zaliječimo, jer ako na tome radi samo jedan, nema vajde.Lutonjica prvotno napisa
Dolca, ako ste pušači prestanite pušiti. Iako izgleda da nema veze jedno s drugim, pušenje na neki način "fiksira" virus u tkivu.
Ja ne pušim, al su oko mene samo pušači, pa dođe skoro na isto, ne?!? :/ Ipak, dečko puši, već je bilo govora o cigaretama, al nikako da se odluči na taj korak.
offtopicMIJA 32 prvotno napisa
Drage moje forumašice.......jadan bubimirko je rasprodan 100%....pa nemam pojma koji sam vikend bil slobodan radim kak mali crv u kamenu......samo da bi moja draga mogla više trošiti.....ali valjda bu se jednom potrefilo da vam i ja mogu priskočiti kako u pomoć....vi samo šaljite pozive a ja ako ću ikako moći rado ću vam priskočiti u pomoć
pa nitko ne kaže da bi muški trebali biti toga pošteđeni samo mi je nekak normalnije(moje muško stajalište) da vama ženama lakše, tj. prirodnije da vam nekaj ulazi "tam" nego nama.....pa sam se shodno tomu odlučil pohvaliti da sam to stoički i s voljom odradilDolca prvotno napisa