Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
Kukunka, dodavanje soka, razrijedjenog ili ne, pocetak je dohrane. Tako da, da, dohranjujes dijete.
Buduci da i sama voda moze poremetiti dojenje (u smislu da napuni zeludac vodom pa dijete kasnije trazi sisati mlijeko), o utjecaju na ispiranje zastitnog filma sa stijenki crijeva necu jer nije tema, ali dodavanje bilo cega dojenom djetetu je stetno i nepotrebno.

Ako on uz dojenje popije i 340ml tekucine druge (sok ipak ima i neke kalorije), nije ni cudo da manje sise. Ako nista, zedj utazuje bocom, a ne dojenjem, onda kad prihvati bocu.
Ali, ta dodavanja tekucina sasvim sigurno remete dojenje. Moguce je da je i na vase dojenje to utjecalo. Bez obzira sto danas nije pio nista dodatno.
nikad nisam razmišljala o tome da ako dam svom djetetu malo kamilice da mu ublaži grčeve ili vode po ovoj vrućini da dohranjujem dijete ili da sam loša majka koja šteti svome djetetu. dakle, sok sam tek počela davati i to ponavljam on popije max 1dcl. slažem se da je mlijeko najbolje za bebu i sama sam veliki zagovornik toga, svaka čast svima ovdje na rodi.. ALi ponašati se ko muha bez glave i slipo pratiti samo upute iz priručnika isto nije logično za jedan forum gdje se htjeli vi to ili ne nalazi jako puno majki koje uopće ne doje svoju djecu ili koje kombiniraju ili pak nešto treće---