Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Trudnoća u predjelu roga maternice

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Trudnoća u predjelu roga maternice

Trudnoća mi je dokazana...5 tj. plod je 2mm jedino što se uhvatio na nezgodnom mjestu gdje češće dolazi do spontanih ukoliko se ne uspije napraviti prostora. naime radi se o predjelu desnog roga maternice, na granici sa samim miometrijem...nije u samom kanalu roga (što bi bila vanmaternična) i može sasvim normalno opstati...ovisi kako će se okrenuti posteljica.
    ima netko slična iskustva?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Least, nemam slično iskustvo ali želim ti sreću.... mislim da jedino što možeš je smiriti se maksimalno i razmišljati pozitivno.
    Šta dr. kaže?

nadam se da će ti se javiti netko sa sličnim iskustvom

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

bluebella..kaže upravo ovo što sam napisala, neizvjesno je u iduća 2-3 tjedna, a tu zapravo ne mogu ništa napraviti. kako priroda bude dala....
    mislim pozitivno jer sam jedva i ovo dočekala,

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Least, držim . Ja imam miom za koji mi je bilo rečeno da može smetati i isto je bilo pitanje mjesta gdje će se plod primiti. To je nešto na što nikako ne možemo utjecati.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Da istina, ne možemo utjecati, jednostavno čekati i vidjeti kako se plod razvija. Ukoliko si napravi mjesta i bude sve ok, proći će u najboljem redu.
    Zna li netko što znaći ovo "na granici sa samim miometrijem"?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Miometrij je mišićni sloj maternice. Ostalo ne znam. Slat će te često na uzv. Držim fige da sve bude ok! Sretno!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Least123, držim fige do neba!!!! Održat će se beba, oni su tako mali a tako snažni.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Znam da je to mišić maternice, i da se nalazi ispod endometrija. Dal je on mislio da je ugnježđen u endometrij, do samog sloja s miometrijem ili što?

Peterlin, znaš nešto više o takvim trudnoćama kad kažeš da će me slati sad često na uzv?

Lili i ja vjerujem u svoju bebicu...znam da će naći pravi smjer rasta
    Posljednje uređivanje od Least123 : 24.10.2013. at 10:18

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je to mišić maternice, i da se nalazi ispod endometrija. Dal je on mislio da je ugnježđen u endometrij, do samog sloja s miometrijem ili što?

Peterlin, znaš nešto više o takvim trudnoćama kad kažeš da će me slati sad često na uzv?

Lili i ja vjerujem u svoju bebicu...znam da će naći pravi smjer rasta
    Ja sam imala samo hrpu mioma (više od 10), pa sam u dvije trudnoće išla (čekaj malo da se sjetim - davno je to bilo) 1x mjesečno na uzv. Prvu trudnoću sam iznijela do kraja bez problema, drugu sam morala na mirovanje u drugoj polovici i izdržala do negdje 34 ili 35 tjedna, ali sve je ispalo ok.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Least draga moraš vjerovati da će biti ok!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Draga, ma vjerujem, ali znaš onaj podsvjesan strah u glavi...nekad ga se ne možeš riješiti. Ali vidiš da sam gore napisala, znam da bebuška raste i da će naći pravi smjer
    jooj što ju već volim...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam imala trudnoću u rogu maternice ali bas u samom rogu te je to bila vanmatericna trudnoća. Laparoskopski sam operirana budući da tamo plod ne moze opstati.
    Sad je sve na embriju- ja držim velike fige da se izbori i da dalje sve bude u redu. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

ne znam kako ti je dijagnosticirano meni piše da je intrauterino se u području desnog roga, na granici sa samim miometrijem vidi GM...e sad koja je razlika između tvoje i moje dijagnoze. očito je moje u maternici i nije u samom rogu. kako je tebi pisalo?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moje nije bilo u maternici, nije bilo ničega na uzv, tj dijagnoza je bila extrauterina trudnoća, konačna dijagnoza nakon laparoskopije bila je koronarna trudnoća- trudnoća u rogu maternice.
    Razlika je velika- cim vide plod u maternici ima nade

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

ima nade...a ja znam da će to sve biti super...pričam mu stalno i motiviram da raste

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

sve će bit ok,samo se nadaj i ne paničari

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •