Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: zbunjena

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno zbunjena

Moja djevojcica od 4,5 godine stalno stavlja jastuk u gacice i trlja se o njega. Znam ja da u razvoju djece imaju faze i da je to normalno, ali niko od mojih prijateljica, koje imaju kcerke iste dobi, kada im ispricam sta moj Cvrle radi, ne kaze da to i njihove kcerke rade. Ima li neko slicno iskustvo i kako se nosi sa njim?
    Posljednje uređivanje od BusyBee : 15.08.2012. at 16:17 Razlog: Popravila tipfeler u naslovu :)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

normalno je da to čine, ne brini. djevojčica moje prijateljice je to činila, mama se raspitala kod pedijatrice i ova ju je smirila.

ali nije bit da to čine cijeli dan ili u javnosti, da im to postane jedino što čine, da se uopće ne igraju ili da ih ništa drugo ne zanima tj. na neki način da im to bude cjelodnevna opsesija. to onda treba mijenjati. ali sve odmjereno i dječjim godinama primjereno - zabavi ju nečim drugim.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sve je to normalno, moja Klara je počela s tim prije par mjeseci (ne rabi jastuk, već svoje prstiće). Oni to ne doživljavaju seksualno (kao mi odrasli), nego jednostavno nešto što ima stvara ugodu.
    nemoj joj braniti, dovoljno je da joj objasniš da je to nešto što se radi u vlastitoj intimi - mi smo Klari rekli da to može raditi isključivo u svojoj sobi, kad nema nikoga.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja se valja po rubu kauca. a pocelo je tako da se valjala po lopti, pa su neupuceni mislili da radi pilates

sva sreca pa ju je malo pustilo u zadnje vrijeme.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

moja legne u krevet navečer i zaspe s rukom u gaćicama. objasnili smo da to radi isto samo kada je sama u svojoj sobi.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala, mnogo mi je lakse!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala, Anjice, tamo bas opisuju i nacin na koji rade... Potpuno identicno kao i Adrijana.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ali nemojte prestajati da pisete, koliko sam shvatila ova faza traje dugo, pa ce mi ocito trebati puno podrske

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj silvani prvotno napisa Vidi poruku
    Ali nemojte prestajati da pisete, koliko sam shvatila ova faza traje dugo, pa ce mi ocito trebati puno podrske
    sve najnormalnije!!

Možeš li meni pomagat ovdje molim??
    http://forum.roda.hr/threads/75437-%...bister-vidjeli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •