-
Dok je bila samo na siki davala sam joj kad god zatrazi pa mislim da je to i dovelo do velikih modrica i bolnih grudi. Verovatno je nisam staviljala na grudi kako treba ili su preosetljive, sta znam. Sto se rasporeda tice izgleda ovako: (ovo je sve do pre dva dana bez sns) ustajanje u 8 do pola 9 joj uspem uvaliti siku, ona drema ali vuce lezimo u krevetu, onda presvlacenje pa bocica 150 ml. Do 10h je ona zaspala i spava do 1. Onda opet presvlacenje novih 150ml (bude sve gotovo do 2) lezimo igramo se u gimnastici pevamo, u 3 je ona opet zaspala do 6 pola 7, onda opet isto i izlazimo napolje. Napolju oko 8 ona dremne pola sata i vracamo se kuci oko 10. Tada ide kupanje mazenje, 150 ml i u 11h spavanje. E sad dok ona sve ovo spava ja se druzim sa pumpicom i cajevima. Nekada kad sam iz grudi pumpicom izvlacila 120-150ml onda je naravno pila moje mleko. Cak i kada izvucem 20 ml ja joj dam prvo to pa tek onda ad umanjeno za tu kolicinu. Nekada je cak htela i sikiti par min dok mlaz ide pa joj dam jos manje ad. Od kad je sns tu sve je poprilicno isto sem sto hranjenje traje duze. Primetila sam sinoc i jutros da nije mogla da popije sve iz sns-a. Da li to znaci da je bilo toliko mog mleka pa je zasitilo? Nije to mnogo ali i 10ml je za mene napredak, to znaci da ce za dva dana biti jos 10 a to mi daje vetar u ledja
necu da popustim i opet joj dam flasicu a necu ni da joj dajem siru cevcicu makar se svaki dan hranile dva sata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma