Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: doručak??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jel su veliki bili na specijalno hrani, cici, bez mlijeka? mali ti nije reagirao na jogurte? jel on normalno cical, a ti jela mlijeko?

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a jel su veliki bili na specijalno hrani, cici, bez mlijeka? mali ti nije reagirao na jogurte? jel on normalno cical, a ti jela mlijeko?
    veliki su reagirali samo na mlijeko,jogurti i sir su im bili ok.nakon nekog vremena je to prošlo ( osim tih povremenih sranja po koži starijeg sina ali to nije od mlijeka jer ga pije stalno a probleme s kožom ima povremeno ).Bdv mlijeko obožavaju
    mali cica još uvijek,ja mlijeko pijem samo u kavi,sir i jogurte jede i ok mu je
    za sada mali pilić bez problema prihvača sve i na ništa ne reagira.I dati ću mu sve samo polako
    Zapravo me živcira ta obiteljska sklonost alergijama,stalno se s nečim borimo
    od prošle godine curički za vrtić šaljem tvrdi ,prirodan sapun jer joj je od onog koji oni imaju u vrtiću koža bila tako suha i oštećena da je pucala do krvi

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ili skuham rižu, mrkvu i komad zečetine i zblendam samo zeca

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mona prvotno napisa Vidi poruku
    od prošle godine curički za vrtić šaljem tvrdi ,prirodan sapun jer joj je od onog koji oni imaju u vrtiću koža bila tako suha i oštećena da je pucala do krvi
    koji je to sapun i od kud nabavljaš i ja ću nekaj morat spremit za malog alergičara.

Moji malci su jako na mlijeko i jaja, i još svašta, tak da je klinka s 6 godina tek sad počela konzumirat mliječno, mlijeko još ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •