Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Veličina noge - dijete 7 godina - 39!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Veličina noge - dijete 7 godina - 39!

Kupovala sam djetetu cipele, i kad mi je gospođa rekla neka pogledam i manji kalup na odjelu za muškarce malo sam se zblesala... znam ja da on oduvijek ima veliku nogu, al sada sam malo i zabrinuta. Jel ima još tko tako nogat? Hoće li imat nogu 50 kad odraste? Jel trebam ja to prijavit doktoru?

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa koliko je visok?
    sa mojim sinom ide u razred dijete koje ima nogu 40 ( 8,5 godina ),ali je za glavi viši od svih
    a i tata mu je preko dva metra
    inače moj sin sada u trećem nosi 35 i mislim da ima najmanju nogu od svih svojih prijatelja tako da su očito današnje generacije "nogate"

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ideš... nevjerovatno, koliko je visok?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ne znam koliko je točno sada visok, ali nosi robu 146-152... Znači - i visok je... ali ta nožica... stvarno...

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa visok je,moj sin nosi 136 sa 8,5 god

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Pa, moja ima 7 godina, ne znam koliko tocno je visoka al presli smo na 134/140 robu i kupili sandale i krokse vel 34/35

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj ima 5 godina i upravo kupili br. 32.
    Meni se čini jako velik broj, jer ima tzv. "damsko stopalo", tanko, usko i dugo.
    Noga mu raste jako brzo, sad je narasla za 1 broj u roku cca 4 mjeseca. (Pratim jer nosimo uloške).
    I da, dosta je visok za svoju dob, a lagan.

Moja noga je 40, ponekad i 41, ovisno o kalupu, MM nosi max 42. U mojoj familiji su svi nogati, tata nosi 46, što je za ono doba dosta. Vjerujem da je taj dio potegnuo na mene, ali mi se ipak čini puno.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj ce sada u cetvrti i nosi 37.
    Moji klinci svi imaju velika stopala.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E. je 8g10mj, visoka je 145 cm, broj noge 35, broj odjece 146-152 - ali je mrsava, pa ima raspon od 140 do 152, ovisi o kakvoj odjeci se radi.
    Pedijatrica mi je za nju rekla da je izvan tablica i da po visini i tezini spada u skladne desetogodisnjake.

Pedijatri ti (ako se brines) naprave procjenu po tablicama - visina, tezina, broj stopala - i onda to usporede s roditeljima i blizom rodbinom. Kazu da nema problema ako je cijeli razvoj skladan, znaci ako broj stopala odgovara visini i tezini - bez obzira na dob.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja curica će sad 6, nosi 27-28.... Stvarno ima mini stopalo, em usko, em tanko.....

Nevjerujem da bi se zbog eveličine stopala trebala brinuti, javljati dr-u ili slično akoje dijete i više.... Jedino će možda kasnije, ako bude stvarno prek 48 teže nać cipele....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.08.2012. at 08:30

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curica će sad 6, nosi 27-28.... Stvarno ima mini stopalo, em usko, em tanko
    H kreće u školu, za par dana ima 6,5 g i nosi 28-29. Starija je u školu krenula s 32-33 i ostalo je skoro do sad isto. prijateljica (za koji dan 8g) nosi 36! za dečke mi je vjerojatnije da imaju velike noge pa me ovo s curkama više čudi.Ifigenija valjda će sad stati cijelu godinu na tom 39
    Posljednje uređivanje od maxi : 16.08.2012. at 10:47

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curica će sad 6, nosi 27-28.... Stvarno ima mini stopalo, em usko, em tanko.....

...
    tako i moj deckic

on je i inace malen i sitan pa mi je normalno da ima manju nogu. a takve je grade da je sav njezan, vec mu ide na zivce sto ga svi proglasavaju curicom (sto iz sale, sto iz neznanja), i fakat znaju ljudi bit dosadni. al kaj da radim, tatakav je kakav je, ljudi su takvi (dosadni), naucit ce se zivjeti s time

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    tako i moj deckic

on je i inace malen i sitan pa mi je normalno da ima manju nogu. a takve je grade da je sav njezan, vec mu ide na zivce sto ga svi proglasavaju curicom (sto iz sale, sto iz neznanja), i fakat znaju ljudi bit dosadni. al kaj da radim, tatakav je kakav je, ljudi su takvi (dosadni), naucit ce se zivjeti s time
    Ma kakva curica! Moja mala je još zaljubljena u njega, i svima govorim da će joj on možda biti muž Ni nama robusnima uopće niste za bacit Koji to ljudi tako glupo komentiraju?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakva curica! Moja mala je još zaljubljena u njega, i svima govorim da će joj on možda biti muž

joj, slatkica mala

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

čitam i čudim se
    moj sin je 7 i pol, nosi br 30
    kči je 5 nosi 26 jedva

ali mm i ja imamo male brojeve i nismo nešto kršni

valjda je ipak gen. uvjetovano

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I moja cura je sa 7 i pol, nosi 30-31, a visoka je 125 cm. Ona je oduvijek imala malu nogu, kad je prohodala imala je broj 18, jedva smo našli cipele za hodaće u tom broju.

Dečko već sa 1.5g nosi 23, meni se to čini veliko.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme i ja se zabrinem kad vas čitam. Moj Janiko će skoro 8, a ima nogu 33 i nosi 128 vel. Visok je tako negdje otprilike. I ima 25 kila. Jao!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme i ja se zabrinem kad vas čitam. Moj Janiko će skoro 8, a ima nogu 33 i nosi 128 vel. Visok je tako negdje otprilike. I ima 25 kila. Jao!
    Pa tvoj je skroz u prosjeku, zašto se brineš?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma ne mora značiti da će mu noga nastaviti rasti ovim tempom: ja sam u 4raz osnovne nosila 35, a sad imam 36, znači, meni je noga prestala rasti negdje sa 11g. Također, kao curica sam bila visoka, među najvišima u razredu, jako sam rasla od negdje 7-10g, i onda, sam pred kraj osnovne jako usporila sa rastom, i sada sam 163 cm.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne mora značiti da će mu noga nastaviti rasti ovim tempom: ja sam u 4raz osnovne nosila 35, a sad imam 36, znači, meni je noga prestala rasti negdje sa 11g. Također, kao curica sam bila visoka, među najvišima u razredu, jako sam rasla od negdje 7-10g, i onda, sam pred kraj osnovne jako usporila sa rastom, i sada sam 163 cm.
    Joj, riječi ti se pozlatile! Meni i kćer od 4 godine ima nogu 32.. ako u međuvremenu noga još nije narasla. Ali, kao još ima onih za curke, pa mi nije palo na pamet... u dućanu kad su mi rekli da za njega više nema onih dječjih modela, pa sam se zamislila. A on jadan gleda sve one neke što blješte.. nema za odrasle muškarce da blješti :/

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako slično i ja, mislim da sam prestala rasti sa prvom menstruacijom otprilike. Isto tako i moja mama.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je u 7. ili 8. razredu noga bila 37, cijelu srednju 38, nakon srednje 39, a sad do 40-41. Nadam se da ne raste dalje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma ne brinem se ja inače nego kad pročitam kolika su djeca pa si mislim kak je on mali

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i junior (4god.) spada u grupu nogatih... tek je napunio 4 godine, a nosi broj 30/31...
    imao je najveće stopalo u rodilištu, a sad ima najveće stopalo u svojoj vrtićkoj grupi.. a uz to je i najviši (115cm)...

pravi je tatin sin (mm nosi broj 48/49)
    Posljednje uređivanje od em_kay : 16.08.2012. at 10:11

zvekavac avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj em_kay prvotno napisa Vidi poruku
    i junior (4god.) spada u grupu nogatih... tek je napunio 4 godine, a nosi broj 30/31...
    imao je najveće stopalo u rodilištu, a sad ima najveće stopalo u svojoj vrtićkoj grupi.. a uz to je i najviši (115cm)...

pravi je tatin sin (mm nosi broj 48/49)
    pročitala sam ovo i sada sam zabrinuta ))))))
    mi smo super nogati...
    4,5 godine
    broj noge 34
    visina 129
    težina 27kg

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ne stignem sve komentirati, ali hvala na uvidima. Ispada da smo među divovima i to je tako.

Cherilee, hvala na info da nije zabrinjavajuće. Elly, nisam znala da pedijatri mogu provjeriti tablicu s tim nogama... hvala!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly, nisam znala da pedijatri mogu provjeriti tablicu s tim nogama... hvala!
    Kod nase pedijatrice (u Italiji jos uvijek ima pedijatricu, u HR je morala prijeci kod obiteljskog lijecnika) svake godine ima redoviti sistematski, i ona sve to pregleda, upise, obracuna i samo mi kaze podatak kojoj starosti odgovara i da li je skladan razvoj svega zajedno (i to mi je puno draze nego da mi kaze u percentilima); to radi po defaultu, nisam nista posebno trazila.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

MM smo kumčetu za krizmu - 7. osnovne obećali kupiti tenisice. Obišli cijeli ZG nismo ništa našli. Mali je tada nosio 48. Koliko sada nosi, ne znam...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prijavljujem još jednu obitelj bigfootića;

curka br. 27 s nepune 3 godine, sin 38 s 10 godina.

Prije sam se čudila, sad mi je normalno da smo svi nogati

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem još jednu obitelj bigfootića;

curka br. 27 s nepune 3 godine, sin 38 s 10 godina.

Prije sam se čudila, sad mi je normalno da smo svi nogati
    Ako ste vi nogati, što smo mi :/ Jetiji! Tri godine mlađi, a broj veći! Kuku!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ifi, mi smo tu negdje i upoće se ne čudim.... za par dana će 8 godina i nosi 37-38, roba je 140-146

a stariji je prije par dana napunio 11 i nosi 42 visok je 163cm i roba mu je muški odjel S

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj stariji - 12 godina, noga 44, visina 165 (možda i koji cm više, moguće je da je narastao u zadnjih mjesec i pol). Taj će biti visok kao tata.

Moj mlađi - 11 godina, noga 36 - nema šanse da stigne brata ni nagodinu ni bilo kad. Taj ima male šanse da stigne brata ni u visini - sad je negdje oko 140, vjerojatno će biti srednje visine kao moj tata i brat.

Inače, ja sam u petom razredu imala nogu 38 (to je dob u kojoj su moja djeca sada - jedan je završio peti razred, a drugi će u rujnu krenuti). Nikad mi poslije nije više bitno rasla noga, narasla mi je do 39 negdje do kraja osnovne i to je bilo to. Tek u trudnoći sam dogurala do 40, više zbog širine stopala nego duljine. Eh, sad, kako ide kod muške populacije, ne znam...

Ifigenija, daj sina na plivanje, možda pobere medalje kao Phelps (isto ima ogromna stopala). Uostalom, zašto ne?
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.08.2012. at 21:27

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ifigenija, daj sina na plivanje, možda pobere medalje kao Phelps (isto ima ogromna stopala). Uostalom, zašto ne?

Draga moja, odvalila sam! Ovo je apsolutno genijalan obrat topica. Svašta mi govore, da ga dam i u košarkaše i plesače, ali ovo stvarno ima smisla.
    Olimpijac.
    Ako je do nogu - kroz 12 godina - svečani doček na Trgu

Sunce mamino...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga moja, odvalila sam! Ovo je apsolutno genijalan obrat topica. Svašta mi govore, da ga dam i u košarkaše i plesače, ali ovo stvarno ima smisla.
    Olimpijac.
    Ako je do nogu - kroz 12 godina - svečani doček na Trgu

Sunce mamino...
    Možda se i sretnemo negdje na bazenu, baš si mislim kako bi mojim dečkima dobro došao tečaj usavršavanja tehnike plivanja tijekom ove zime, kad ne bude prilike za bicikle, skateboard i plivanje pod vedrim nebom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je upravo napunio 10 , ima nogu 41

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

To bi bilo zgodno, Peterlin

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

E, zaboravih - samo gledaj dijete s perajama od nogu, odmah znaš da smo to mi
    Posljednje uređivanje od Ifigenija : 16.08.2012. at 23:55

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

prijavljujem i nas u klub nogatih - najstarija kćerka 13 godina, stopalo 40,5, srednja 9 i po godina 36-37, a malac od nepune dve i po 25! s obzirom da smo mm i ja poprilično obdareni stopalima (ja 41, on 45), to me ništa ne čudi...
    stopala, kažu, kao i šake, prva narastu i - stanu sa rastom. ovo drugo ih kasnije stigne, pa smo na kraju krajeva svi manje-više skladni...a oni što nisu, budu felps ili neko poput njega...-)))
    Posljednje uređivanje od Vishnja : 17.08.2012. at 00:04

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ifi, noga mu je sasvim u skladu s njegovom visinom tj. veličinom robe koju nosu

moj je u 6. razredu nosio robu veličine 158 i nogu 40

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kćer, 12 godina, 155 cm, noga 39/40.
    Ja sam u srednjoj imala nogu još 38/39, sad sam na 39/40.
    Kaj mogu očekivati da bude stopalo moje kćeri još raslo?

Sin, 5,5 godina, visok 121 cm, noga 30/31.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Novi info: 22 mj, danas kupili Kickers br 25!

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bolji ste od nas, mi smo na br 25 od 23mj

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja starija curka je 3.5 g. i fura cipele 29 skoro, tj. 28 nam je na knap. Ne brinem se radi toga, stat će to i stabilizirati se sve.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moj sin ima 3 godine i 2 mj te broj noge 30. visok je oko 107 cm, 18 kg. s time da je rođen 34+5. muž mi je isto nogat, nosi broj 50 tako da je bilo za očekivati. maleni od skoro 5 mj ima duljinu noge oko 12 cm.

ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Onda i ja moram moju princezu prijaviti u u bigfoot konkurenciju - ima 8,5 i nogu 38!
    Ne znam da li da se zabrinem ili da se veselim - jer sad nosimo cipele iste veličine...ukus nam je sličan, boje koje volimo iste....zato ću pozitivno razmišljati...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja se sjećam da sam ja u 4. razredu imala nogu 39 (kupovali su mi tenisice za tjelesni pa mi je živo ostalo u sjećanju veliki broj noge) i od tada mi noga više nije rasla. 39 imam i danas. Valjda to tako onda mora biti.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moji su svi nogati (imaju i na koga), ali treći uvjerljivo vodi. on se rodio s nogom br 17, s tri mjeseca nosi 19 .

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    moji su svi nogati (imaju i na koga), ali treći uvjerljivo vodi. on se rodio s nogom br 17, s tri mjeseca nosi 19 .
    hahaha

čestitam
    mogla si bar natuknuti!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

čestitke
    a zakaj s 3 mjeseca nosi cipele

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    čestitke
    a zakaj s 3 mjeseca nosi cipele

Pa da bi je netko mogao pitati ovakvo pitanje...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •