Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Veličina noge - dijete 7 godina - 39!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja curica će sad 6, nosi 27-28.... Stvarno ima mini stopalo, em usko, em tanko.....

Nevjerujem da bi se zbog eveličine stopala trebala brinuti, javljati dr-u ili slično akoje dijete i više.... Jedino će možda kasnije, ako bude stvarno prek 48 teže nać cipele....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 16.08.2012. at 08:30

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curica će sad 6, nosi 27-28.... Stvarno ima mini stopalo, em usko, em tanko
    H kreće u školu, za par dana ima 6,5 g i nosi 28-29. Starija je u školu krenula s 32-33 i ostalo je skoro do sad isto. prijateljica (za koji dan 8g) nosi 36! za dečke mi je vjerojatnije da imaju velike noge pa me ovo s curkama više čudi.Ifigenija valjda će sad stati cijelu godinu na tom 39
    Posljednje uređivanje od maxi : 16.08.2012. at 10:47

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curica će sad 6, nosi 27-28.... Stvarno ima mini stopalo, em usko, em tanko.....

...
    tako i moj deckic

on je i inace malen i sitan pa mi je normalno da ima manju nogu. a takve je grade da je sav njezan, vec mu ide na zivce sto ga svi proglasavaju curicom (sto iz sale, sto iz neznanja), i fakat znaju ljudi bit dosadni. al kaj da radim, tatakav je kakav je, ljudi su takvi (dosadni), naucit ce se zivjeti s time

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    tako i moj deckic

on je i inace malen i sitan pa mi je normalno da ima manju nogu. a takve je grade da je sav njezan, vec mu ide na zivce sto ga svi proglasavaju curicom (sto iz sale, sto iz neznanja), i fakat znaju ljudi bit dosadni. al kaj da radim, tatakav je kakav je, ljudi su takvi (dosadni), naucit ce se zivjeti s time
    Ma kakva curica! Moja mala je još zaljubljena u njega, i svima govorim da će joj on možda biti muž Ni nama robusnima uopće niste za bacit Koji to ljudi tako glupo komentiraju?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakva curica! Moja mala je još zaljubljena u njega, i svima govorim da će joj on možda biti muž

joj, slatkica mala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •