-
Koji model pelena za duuge bebe s debelim nožicama i uskim kukićima???? Molim pomoć
Molim savijet. KOJI MODEL PELENA bi odgovarao ZA DUUGE BEBE S DEBELIM NOŽICAMA I USKIM KUKIĆIMA???? Stari smo 8 mjeseci, 75 cm 10 kg ali bucmasti u nogicama ali ne i u trupu. RODINA KONOPLJA nam je zasad dobra ali bojim se ne zadugo, kakvi su drugi modeli roda pelena, ima li koji svećim otvorom za nogice tj. više rezanim i sa dubljim na guzi, a užim među nogicama. Ili preporučite model od nekog dr. proizvođača. isto vrijedi i za zaštitne.... može i za AIO I SVE DR.VRSTE.
-
Od zastitnih bi preporucila rodine, jer imaju drukere za stezanje oko nogica, i druge drukere za stezanje oko struka, tako da mozes podesiti kako ti odgovara. Ovo za pelene je tesko za reci, obicno otvor oko nogice ovisi i o kroju pelene i koliko se stegne oko struka. Mozda da pruiputas neku tetu sivalicu koji ti dublji kroj preporuca. Ja sam npr pitala na Babysaurus pa sam dobila prepouku za kroj svog mrsavka.
-
Hvala na odgovoru. Do sada sam koristila rodine zaštitne na čičak, jedva ih namistim, ali su mi bolje od drugih, te sa drukerima nisam probala, ali hoću.
-
Da, mozda ce ti vise odgovarati jer ces nogoce manje stegnuti, a struk vise...
Ja ti predlazem da kupis po jednu razlicitu pelenu, pa nadopunis onima koje ti najvise odgovaraju..
-
Administratorica
rodine zaštitne na drukere, definitivno
sa starijom sam koristila one na čičak (jer je bila ko šparoga) ali s ovom buckom sam nabavila drukere
od rodinih pelena mislim da bi ti bile dobre nježne puse (ili pliš pusa, isti je kroj). Nama su odlične. Moja ima debele noge i bucmastu guzu, pa joj treba dosta duboka pelena koja nije preuska oko noga. nježna pusa je baš takva. imaš na drukere i na čičak, možda ti je bolje na drukere, zbog uskog strukića.
moja je stara ko i tvoja, ne znam koliko ima kg, početkom srpnja je imala 7,5kg
-
Hvala na odgovoru. Nego, možda se varam ali gledajući fotografija u web shopu čini mi se da sve nježne puse nisu identičnog kroja, nekako pokušavam skužit koje su najotvorenije gore pri vrhu nogica kod kukića.
-
RODINE ZAŠTITNE NA DRUKERE JOJ ODGOVARRAJU SAVRŠENO!! Pelene se još suše... hvala cure!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma