Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Koji model pelena za duuge bebe s debelim nožicama i uskim kukićima???? Molim pomoć

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Koji model pelena za duuge bebe s debelim nožicama i uskim kukićima???? Molim pomoć

Molim savijet. KOJI MODEL PELENA bi odgovarao ZA DUUGE BEBE S DEBELIM NOŽICAMA I USKIM KUKIĆIMA???? Stari smo 8 mjeseci, 75 cm 10 kg ali bucmasti u nogicama ali ne i u trupu. RODINA KONOPLJA nam je zasad dobra ali bojim se ne zadugo, kakvi su drugi modeli roda pelena, ima li koji svećim otvorom za nogice tj. više rezanim i sa dubljim na guzi, a užim među nogicama. Ili preporučite model od nekog dr. proizvođača. isto vrijedi i za zaštitne.... može i za AIO I SVE DR.VRSTE.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Od zastitnih bi preporucila rodine, jer imaju drukere za stezanje oko nogica, i druge drukere za stezanje oko struka, tako da mozes podesiti kako ti odgovara. Ovo za pelene je tesko za reci, obicno otvor oko nogice ovisi i o kroju pelene i koliko se stegne oko struka. Mozda da pruiputas neku tetu sivalicu koji ti dublji kroj preporuca. Ja sam npr pitala na Babysaurus pa sam dobila prepouku za kroj svog mrsavka.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala na odgovoru. Do sada sam koristila rodine zaštitne na čičak, jedva ih namistim, ali su mi bolje od drugih, te sa drukerima nisam probala, ali hoću.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, mozda ce ti vise odgovarati jer ces nogoce manje stegnuti, a struk vise...

Ja ti predlazem da kupis po jednu razlicitu pelenu, pa nadopunis onima koje ti najvise odgovaraju..

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

rodine zaštitne na drukere, definitivno
    sa starijom sam koristila one na čičak (jer je bila ko šparoga) ali s ovom buckom sam nabavila drukere

od rodinih pelena mislim da bi ti bile dobre nježne puse (ili pliš pusa, isti je kroj). Nama su odlične. Moja ima debele noge i bucmastu guzu, pa joj treba dosta duboka pelena koja nije preuska oko noga. nježna pusa je baš takva. imaš na drukere i na čičak, možda ti je bolje na drukere, zbog uskog strukića.
    moja je stara ko i tvoja, ne znam koliko ima kg, početkom srpnja je imala 7,5kg

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala na odgovoru. Nego, možda se varam ali gledajući fotografija u web shopu čini mi se da sve nježne puse nisu identičnog kroja, nekako pokušavam skužit koje su najotvorenije gore pri vrhu nogica kod kukića.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

RODINE ZAŠTITNE NA DRUKERE JOJ ODGOVARRAJU SAVRŠENO!! Pelene se još suše... hvala cure!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •