Jel netko možda zna gdje se može kupiti? Opet sam imala ulet u kupaonu dok sam bila gola (od članova šire obitelji).
Obična brava i ključ iz meni nepoznatih razloga nisu opcija, al nije moja kuća pa ne mogu utjecati na odluku.
Jel netko možda zna gdje se može kupiti? Opet sam imala ulet u kupaonu dok sam bila gola (od članova šire obitelji).
Obična brava i ključ iz meni nepoznatih razloga nisu opcija, al nije moja kuća pa ne mogu utjecati na odluku.
(ovaj smajlić "ide rodbinu" jel sam i ja imala takav ulet)
ja sam frendici za rođendan kupila u nekom gift shopu (il neki dućančić s drangulijicama) u king crossu (al je razlog bio malo drugačiji :smajlićkojiseznačajnonakašljava:)
il ako netko uskoro ide u neki hotel pa ti mazne znak "ne smetaj"![]()
objesi nesto na kvaku s vanjske strane, makar i gace
a i obican komad papira i 2cm selotejpa ti mogu biti privremeno rjesenje![]()
Ako nista drugo, postroji sve koji trenutno zive u kuci i reci im da KUCAJU prije nego udju u kupaonu. U protivnom ces napadat sjekirom :DDDDD Salim se.
Joj, i ja to mrzim. Iako mi se desilo samo jednom i to dosta davno.
Meni se to jako cesto dogada :kolodvor:
Opetovane molbe i upozorenja ne pomognu bas, odnosno djeluju neko vrijeme pa opet isponova.
Al bar su djeca pocela kucat lololol
Mi smo s unutarnje strane vrata stavili zasun. I to je pomoglo MM-u kad se kupa. Ja se obicno ne zakljucavam jer curke cesto trebaju u kupaonu kad sam unutra :kolutocima:
Ajde lakše mi je kad vidim da nisam jedina. Htjeli bi baš zbog klinaca da bude otvoreno, jer je naravno njima uvijek sila kad je netko na wc-u, najčešće ja. Probali smo stavit nešto na kvaku, ali klinci uvijek skinu, to im je glavna fora. Možda da zakucamo onu ploču kaj se okreće baš na vrata. Znači ima po gift shopovima?
Meni je inače presmiješno što se redovno kuca ili pita jel netko unutra kad je kupaona prazna, ali kad sam ja unutra, brate mili ko na kolodvoru.
Već mi je postalo sumnjivo.
Nenormalno mi je i bolesno da vrata od wc-a nemaju ključ, štogod vi mislili o tome. Ja imam četvero djece, troje većih kojima se piša dvjesto puta dnevno, od toga jedno 199 kad ja uđem ali nikad nijedna opcija nije bila osim ključa.
I mi smo postavili zasun, stavili ga nisko da djeca mogu dosegnuti, pazili da bude lagan, da se lako povuče, da ne zapinje.
Nije problem zaključavanje kad smo mi sami doma, onda ne ključamo, ali često nam netko gostuje po više dana, dolaze gosti, ne volim da je ljudima neugodno otići kod mene na wc i pritom strahovati hoće li mu tko naglo upasti (meni se to često događa kad sam u gostima kod ljudi koji nemaju ključ niti išta slično u wc-u, uvijek neki uleti).
Mojoj djeci nije neugodno (još, pretpostavljam da će uskoro i to biti) kad mi jedni drugima uđemo, ako je baš potreba, ali čim je netko sa strane tu, obavezno potegnu zasun, a kužim da to naprave i drugi kad su kod nas.
Od ključa smo odustali kad se jednom moja mala, a jednom njezina prijateljica ,zaključala pa nije znala otključati, panika je nastala.
Zasuni se kupe u bilo kojem dućanu s tim stvarima za majstorijanje, Baumax, Bauhaus i sl., ako koga zanima za opcija.
Običaj kucanja zvuči teoretski u praksi, ali iskustvo mi govori da to djeca, i moja i tuđa, a i odrasli, slabo primjenjuju.
Mi smo,kad smo kupovali vrata za stan, dobili bravu za kupatilo koja ima s jedne strane ključanicu (onaj ko leptir), a s vanjske strane se može otvoriti kovanicom (ili samo rukom, ali treba biti malo spretniji). To mi je super, jer se uvijek može otvoriti izvana, što je bitno ne samo radi djece, nego i ako se netko ozlijedi, ali se ne može nepromišljeno uletjeti.
Nismo to ni tražili ni znali da postoji, ali blažen bio ko nam je to automatski stavio.
Nena hvala, reći ću im da pogledaju po tim centrima.
Tangerina, vidjela sam i ja tu bravu, ni to nije loša ideja.
Ma mi doma imamo ključ, visi na kuki s unutarnje strane (da klincima ne padnu gluposti na pamet) možemo se zaključati.
Ali kažem, problem je što smo u tuđoj kući, ne mogu ja nametati svoja pravila sam tak.
Ja imam tu bravu, crveno je kad je zaključano. Al imam paničan strah da se klinci ne zaključaju jer nema nikakvog načina da uđem osim s vatrogascima ili u nekom silovitom naletu adrenalina uspijem srušit vrata. Tako da...ja sam za ključ koji se može izvadit.
Posljednje uređivanje od koksy : 16.08.2012. at 17:39