Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Regres; vraćanje na posao

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Regres; vraćanje na posao

dakle ove godine nisam dobila regres jer sam na porodnom dopustu (rodila 8.6., radila do 7.5.) a trebao bi nam. Pretpostavljam da bi trebala iskoristiti barem jedan dan novog godisnjeg odmora. Ako netko zna molim da mi pomogne: kako se vratiti na posao a ipak uzeti i ostalih 6 mjesseci porodnog dopusta. I kako nakon vraćanja na posao (godisnji odmor) s potvrdom o primanjima s kojom odredjuju kolika je naknada?
    Hvala na pomoci

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi dobivamo regres ( kad dobijemo) samo ako smo u tekućoj godini bili na go, a gdi ti radiš?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam rodila 11.7 prošle godine
    od 9.6-8.7 sam imala prekid roditeljskog dopusta, odnosno bila na go-u
    uredno dobila regres za ovu godinu

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kod nas se regres dobije ako koristiš go za tu godinu, ne treba biti u ljetu, može i kasnije, ali moramo ga pismeno tražiti. Ja nisam koristila go prošlo ljeto već tek početkom ove godine, tražila i dobila regres negdje na proljeće.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ma tako se ja mislim vratiti na posao jedan dan pa biti na godisnjem nekoliko dana nakon sto mi istekne prvih šest mjeseci porodiljnog... no kako onda sa prosjekom place i isplatom naknade od HZZO-a drugih 6 mjeseci (nekako nam taj novac treba)? Ili ce me moj regres cekati iduce godine po zavrsetku porodiljnog i odlaska na GO?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kodnas se regres isplaćuje u dva navrata u srpnju prije godišnjega ( za one koji pišu go u toku ljueta) ili u prosincu, ako su neki koristili go kasnije u toku godine. Prošle godine sam imalaprekid i pisala go u 11 mjesecu i dobila regres u 12, ove sam pisala go u 2. mjesecu i dobila ko i drugi šljakeri u 7 mjesecu.

Inače kod nas ne pali da ako ideš ove godine na prošlogodišnji go, da dobiš i regres, nego samo u tekućoj godini, i da lova nije velka ( možda i je) ali mi dobimo oko 1500kn.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Valjda sve ovisi gdje radiš. Ja sam u državnoj službi i kod nas je tako, bilo je kolegica koje su se vraćale s porodiljnog u travnju, počele koristiti stari godišnji, tražile regres i dobile ga. Bitno je da se počne koristiti stari godišnji i da se regres pismeno zatraži jer inače ne dobiješ ništa (ja npr. nisam odmah znala, pa sam tražila par mjeseci nakon što sam prvi put koristila stari godišnji i uredno sam dobila).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •